Xarxes Socials: Quines promocions podem portar a terme?

Social

Les promocions en xarxes socials són una eina molt potent que pots utilitzar. Per què?, et preguntaràs. Doncs perquè constitueixen una manera immediata i efectiva de d’apropar-te i premiar als teus seguidors. Tot seguit, parlarem d’algunes d’elles i les seves particularitats. Un pla de màrqueting ben elaborat, com els que creem a Ayonow a la teva mida i totalment personalitzat, contempla accions diverses com les que tractem en el post d’avui. Esperem que sigui totes del teu interès!

Els Memes en xarxes socials

El primer avantatge que has de tenir en compte dels memes és que la majoria de creadors d’aquest recurs són gratuïts. Així que, un punt a favor! Un altre avantatge molt interessant és que les aplicacions per crear-los són molt fàcils d’utilitzar. Com? Doncs un altre punt per als memes! Que siguin de fàcil ús és molt interessant, ja que significa que en pocs minuts pots tenir un meme elaborat. Un tercer punt a favor de l’ús de memes en la teva estratègia de màrqueting és que no necessiten una planificació estratègica prèvia. Això significa que, davant una notícia sorprenent, pots reaccionar ràpidament creant un meme propi i original. En darrer lloc, el meme és un element divertit, que provoca el riure i el connecta fàcilment amb l’usuari de xarxes que, si el troba graciós, el compartirà.

Per tant, si el teu meme “ cau en gràcia”, la teva marca esdevindrà viral en un instant, aconseguint un gran ressò, tant d’exposició de marca com de tràfic a la teva web.

Un cop de mà dels influencers

Col·laborar amb un influencer pot ser bo per a la teva marca. En l’actualitat, els nostres perfils de xarxes socials són bombardejats per publicitat personalitzada resultat de les nostres cerques a internet. Treballar amb un influencer pot marcar la diferència pel que fa a la teva marca.

Per què l’influencer marca la diferència? D’una banda, perquè els usuaris que el segueixen, hi confien. Confien en aquesta persona, saben que els productes o llocs recomanats seran del seu interès. D’altra banda, perquè l’influencer cuida la seva comunitat i mai, mai de la vida, arriscarà la seva reputació recomanant un producte en el que ell o ella no hi confiï. Per suposat, això és vàlid per als petits influencers, com t’expliquem en detall en aquest post.

Ads en xarxes socials

El contingut en xarxes socials és el més valuós, això ja ho hem explicat en algun post anterior. Per tant, patrocinar publicacions és una gran idea per donar un impuls a la teva marca. Pots segmentar l’audiència a qui va adreçat, assegurant-te arribar al públic ideal per al teu producte o servei. A més de donar a conèixer la teva activitat, faràs que els usuaris coneguin la teva web i les teves xarxes, guanyant seguidors.

Concursos en xarxes socials

El concurs demana més compromís i esforç per part de l’usuari que un sorteig. Què vol dir això? Doncs que els usuaris que participin estan molt més interessats i/o involucrats amb la teva marca.

Si vols que el nostre equip t’assessori en com reforçar la imatge de la teva marca a les xarxes, no dubtis ni un segon! Junts, buscarem el teu fet diferencial.