are you online now?

Carregant...

Xarxes Socials: Quines promocions podem portar a terme?

Social

Les promocions en xarxes socials són una eina molt potent que pots utilitzar. Per què?, et preguntaràs. Doncs perquè constitueixen una manera immediata i efectiva de d’apropar-te i premiar als teus seguidors. Tot seguit, parlarem d’algunes d’elles i les seves particularitats. Un pla de màrqueting ben elaborat, com els que creem a Ayonow a la teva mida i totalment personalitzat, contempla accions diverses com les que tractem en el post d’avui. Esperem que sigui totes del teu interès!

Els Memes en xarxes socials

El primer avantatge que has de tenir en compte dels memes és que la majoria de creadors d’aquest recurs són gratuïts. Així que, un punt a favor! Un altre avantatge molt interessant és que les aplicacions per crear-los són molt fàcils d’utilitzar. Com? Doncs un altre punt per als memes! Que siguin de fàcil ús és molt interessant, ja que significa que en pocs minuts pots tenir un meme elaborat. Un tercer punt a favor de l’ús de memes en la teva estratègia de màrqueting és que no necessiten una planificació estratègica prèvia. Això significa que, davant una notícia sorprenent, pots reaccionar ràpidament creant un meme propi i original. En darrer lloc, el meme és un element divertit, que provoca el riure i el connecta fàcilment amb l’usuari de xarxes que, si el troba graciós, el compartirà.

Per tant, si el teu meme “ cau en gràcia”, la teva marca esdevindrà viral en un instant, aconseguint un gran ressò, tant d’exposició de marca com de tràfic a la teva web.

Un cop de mà dels influencers

Col·laborar amb un influencer pot ser bo per a la teva marca. En l’actualitat, els nostres perfils de xarxes socials són bombardejats per publicitat personalitzada resultat de les nostres cerques a internet. Treballar amb un influencer pot marcar la diferència pel que fa a la teva marca.

Per què l’influencer marca la diferència? D’una banda, perquè els usuaris que el segueixen, hi confien. Confien en aquesta persona, saben que els productes o llocs recomanats seran del seu interès. D’altra banda, perquè l’influencer cuida la seva comunitat i mai, mai de la vida, arriscarà la seva reputació recomanant un producte en el que ell o ella no hi confiï. Per suposat, això és vàlid per als petits influencers, com t’expliquem en detall en aquest post.

Ads en xarxes socials

El contingut en xarxes socials és el més valuós, això ja ho hem explicat en algun post anterior. Per tant, patrocinar publicacions és una gran idea per donar un impuls a la teva marca. Pots segmentar l’audiència a qui va adreçat, assegurant-te arribar al públic ideal per al teu producte o servei. A més de donar a conèixer la teva activitat, faràs que els usuaris coneguin la teva web i les teves xarxes, guanyant seguidors.

Concursos en xarxes socials

El concurs demana més compromís i esforç per part de l’usuari que un sorteig. Què vol dir això? Doncs que els usuaris que participin estan molt més interessats i/o involucrats amb la teva marca.

Si vols que el nostre equip t’assessori en com reforçar la imatge de la teva marca a les xarxes, no dubtis ni un segon! Junts, buscarem el teu fet diferencial.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn