are you online now?

Carregant...

Val la pena invertir temps i diners en crear webs d’afiliats?

web

Cada dia moltes de les persones que s’endinsen en la informàtica i el màrqueting digital es planteja la pregunta: Val la pena invertir temps i diners en crear webs d’afiliats? La resposta és sí, però sempre has de disposar de dues característiques bàsiques:

Paciència

Persistència

La realitat és que només la paciència i la persistència, són les que faran que crear webs d’afiliats tinguin una veritable raó de ser. A això li unirem la teva rapidesa per adaptar-te als canvis i la teva creativitat. El primer punt és que tinguis clar per què i per a què.

Per què vols invertir temps i diners en crear webs d’afiliats?

Si la teva resposta és “per guanyar diners ja”, l’error hi és. Crear un web d’afiliats és crear un sistema de monetització de la teva web o blog.

El primer que has de saber és que el que vas a fer és treballar per vendre productes d’altres. Si et pagaran perquè en visitar la teva web simplement es decideixin per comprar un determinat producte hauràs de generar contingut de qualitat i fer veure al client que aquest producte és el que realment necessita.

Per què necessites contingut de qualitat? Per poder crear confiança al vostre escriptori. També ho necessites perquè una vegada que estan a la teva web sàpiguen que el que estan comprant és una cosa que realment has provat i que per això ho recomanes. Confien en tu.

El web d’afiliats ha de tenir una línia clara, si es crearà com una cosa purament de recomanació de productes d’Amazon, has de conèixer molt bé quins productes pretens recomanar i quina comissió vas a rebre. Per exemple, les webs creades entorn a Amazon són les típiques webs d’afiliats. Se’ls solen cridar pàgines nínxol.

El sistema d’afiliació d’Amazon, en concret, és un sistema que funciona recomanant productes que es venen des d’aquí. Per això, si el que vols fer és un web purament d’això has d’estar preparat per a la incertesa dels ingressos. Els continguts has d’enfocar-los a aquest tipus de venda. “Contes infantils en Amazon Kindel”, però paciència si et caldrà. Primer Amazon t’ha d’acceptar com a afiliat i després veu provant mètodes. Encara que aquest sistema t’ho recomanem més no, sí que pot ser complementari a un sistema d’afiliació basat en una temàtica i experiència de l’amo o companyia de la web.

Per a què vols una web d’afiliats?

Per tenir un web que de veritat estigui especialitzada en un tema. Aquí sí aquestes encertant. Si ets expert en alguna cosa, pots crear un web o bloc amb continguts de qualitat i que el client sàpiga i vulgui comprar el que recomanis, perquè creu en tu.

Per què, per divertir-te, per esforçar-te per fer alguna cosa que t’apassiona i que si ets capaç de generar un web amb continguts i fotos professionals, podràs generar la confiança dels afiliats que et plantegis.

Però aquí el que aconsellem és generar un sistema d’afiliats en què el conveni sigui amb aquelles persones / webs que tinguin el sistema per mesurar que el que compri el seu producte, és a dir, que se sàpiga que han arribat des del teu web i que et paguin una comissió per això.

No existeix el sistema d’afiliació perfecte que funcioni a tot el món. Pensa que internet és una carrera de fons en la qual, com dèiem al principi, la paciència i persistència, és clau.

Com veus és un nou negoci a l’abast de qualsevol. Si defineixes què i per a què, i tens persistència i paciència en el teu projecte, és una bona opció. 


Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn