are you online now?

Carregant...

Tipus d’anuncis digitals per publicitar la teva empresa

ADS

La publicitat digital i els tipus d’anuncis digitals estan guanyant cada cop més clients.

I és que a hores d’ara ja no hi ha cap mena de dubte en que aquest tipus de publicitat s’ha transformat en la reina d’Internet. Tant és així que es calcula que per aquest 2019 la inversió publicitària que es faci per mitjans digitals superarà la inversió televisiva.

La publicitat online és la gran aliada de totes les agències de marketing que volen trobar la millor solució promocional pels seus clients. Vols conèixer els formats més habituals? A continuació t’expliquem els tipus d’anuncis digitals que t’aportaran més benefici.

Email marketing

Els newsletters són la línia publicitària més directa i personalitzada que es pot treballar. Gràcies a la segmentació per edat, gustos o per àrea geogràfica, es poden enviar campanyes destinades només al core target. Així que per treballar-la correctament només cal disposar d’una base de dades amplia. A més, recordem que té per objectiu impactar al màxim. D’aquesta manera, l’email marketing es convertirà en la millor eina de comunicació que tindràs.

Social Ads

Un dels tipus d’anuncis digitals que més han revolucionat les agències de marketing són els Social Ads. Aquest format és del tot interessant ja que permet maximitzar la visibilitat d’una marca comptant amb la capacitat dels usuaris de la xarxa social on es vulgui invertir. Llavors només quedarà segmentar el públic que més interessa.

Podem diferenciar tres principals plataformes:

  • Facebook Ads: Aquesta eina ofereix una infinitat de possibilitats que no pots deixar escapar. Pots segmentar l’audiència, serveix per millorar el branding, aconsegueix conversions… Només cal que triïs el tipus d’anunci que s’adapta més a les teves necessitats i mesurar els resultats.
  • Twitter Ads: Aquesta modalitat va renovant i ampliant els seus serveis. També permet segmentar i direccionar cap a on vols que vagi la campanya. Només cal confeccionar-la i escollir el pressupost que es vol invertir.
  • Instagram Ads: Instagram és la xarxa social que més aposta per la publicitat. Gràcies a la seva forta basant visual, ha aconseguit que el retorn de les campanyes siguin molt millors. Prova la seva eina publicitària, segur que et sorprèn.
SEM

El SEM és la creació de campanyes publicitàries a partir de la creació d’anuncis als buscadors com és el cas de Google. Aquest és un dels tipus d’anuncis digitals més extensos i el seu èxit recau en que s’integren de manera totalment natural. El seu funcionament és del tot senzill, a través de paraules clau es confecciona un anunci que apareix a les cerques orgàniques dels usuaris. Per exemple, si vols promocionar un restaurant de cuina marinera, pots utilitzar les paraules clau “restaurant de peix”, “restaurant de cuina marinera” o “menjar peix”, “menjar marisc”. I l’anunci apareixerà a les cerques orgàniques del portal.

Existeixen altres tipus d’anuncis digitals i campanyes online des d’on promocionar una marca però aquests 3 són els més efectius.

Internet i les xarxes socials ens brinden la possibilitat d’apropar els productes i serveis d’una manera molt menys intrusiva, només cal aprofitar-ho!

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn