are you online now?

Carregant...

Tipografies gratuïtes que pots descarregar d’Internet

tipo

Que hi ha moltíssims tipus de lletra és un fet. Per això, triar una tipografia original que marqui la diferència entre nosaltres i la competència té la seva importància. En aquest post, et parlem de varis llocs web on podràs trobar, de manera gratuïta, diferents tipografies que podràs utilitzar. No et conformis amb la tipografia que fa servir tothom! Sigues valent, innova, marca la diferència! Els teus clients, ho apreciaran.

Només has de tenir una cosa en compte: al ser gratuïtes tenen llicències limitades. I què significa, això? Doncs que les pots utilitzar en projectes personals, i no comercials. Amb tot, has de saber que hi ha llocs on trobaràs tipografies gratuïtes amb llicències comercials. Parlem-ne!

Google Fonts

Google Fonts és la biblioteca tipogràfica per excel·lència. Disposa de més de 800 famílies de lletres descarregables al teu abast! A més, com que són de codi obert, les podràs utilitzar de la manera que vulguis, tant per a ús personal com per al teu negoci. Sense cap dubte, és la biblioteca de referència.

FontSpace

Aquí trobes a la teva disposició més de 32.000 tipografies gratuïtes. A més, el seu ús és molt intuïtiu: tan sols cal que passis el cursor sobre la font desitjada, i ja t’apareixerà la seva llicència. Registrar-te té dos grans avantatges: en primer lloc, podràs crear una galeria personal amb les teves tipografies preferides. D’aquesta manera, les tindràs més a mà quan les vulguis utilitzar en algun projecte. En segon lloc, registrar-te et donarà la possibilitat de contactar amb els dissenyadors.

Behance

Behance és una xarxa social en la que els dissenyadors comparteixen les seves creacions. Gran part del material que comparteixen és gratuït, pel que és molt interessant a tenir en compte. A més, les tipografies que trobaràs allà són més originals i, per tant, menys utilitzades per la teva competència.

Abstract Fonts

Si el que necessita el teu projecte és una tipografia de qualitat que la desmarqui de la competència, aquest és el teu lloc ideal. La majoria de tipografies disponibles són gratuïtes, tant per als projectes comercials com personals.

DaFont

Aquest lloc destaca per com té classificades les seves tipografies. Navegant-hi podràs trobar categories com videojocs, terror, Sant Valentí… La majoria de tipografies que hi trobaràs només estan disponibles per a un ús personal, però n’hi ha d’altres que tenen llicència comercial.

FontStruct

En aquest cas no parlem d’un lloc web, sinó d’una eina per crear la teva pròpia tipografia. És ideal per deixar anar la teva creativitat! A partir de formes geomètriques, podràs crear la teva tipografia realment única. De totes maneres, tindràs a la teva disposició més de 40.000 tipografies totalment gratuïtes on triar.

Font Squirrel

Font Squirrel és un altre molt bon lloc on trobar fonts gratuïtes d’alta qualitat. La majoria d’elles disposen de llicències tant per a un ús personal com comercial. Alhora, en aquest lloc web podràs crear la teva pròpia tipografia, totalment personalitzada i única.

Aquests són alguns dels llocs on pots trobar tipografies gratuïtes per Internet. Si necessites un cop de mà per acabar-te de decidir, no dubtis a contactar amb nosaltres i t’assessorarem sobre quin d’aquests llocs és el més adient per a tu.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn