are you online now?

Carregant...

Tendències de màrqueting digital a 2020 | Prepara’t per al canvi

mkt

Si la teva marca no és visible en el món digital, no és visible. Això ja és una realitat consolidada i en aquest sentit et volem explicar les tres principals tendències de màrqueting digital en 2020 que has d’incorporar a la teva estratègia de venda en línia.

Actualment ja saps de què va quan s’utilitzen els conceptes de màrqueting digital o estratègia de venda en línia. No obstant, i per tal d’assessorar-te en el cas que no ho tinguis molt clar, anem a explicar-te en què consisteix. Després d’aquesta prèvia, passem a les tendències de màrqueting digital en 2020.

Màrqueting digital

És un conjunt d’accions que es realitzen al portal digital d’un producte o servei perquè aquest sigui conegut, guanyi en prestigi i que finalment sigui un èxit de vendes.

Aquestes accions o estratègies són presents i es duen a terme a través d’internet i l’àmbit digital, estan en constant evolució i requereix de gent que les domini per poder beneficiar-se de la seva utilitat. Els professionals en màrqueting digital estan capacitats per a utilitzar una sèrie de “eines” creades, en la seva major part per “autoritats” en la matèria. Ells van a fer un seguiment, estudi i implementació de les estratègies de màrqueting digital adequades fins a aconseguir un augment en les vendes del producte que s’està promocionant.

És molt important que tinguis en compte que aquest sector canvia a la velocitat de la llum, i per tant és imperatiu estar sempre a el dia sobre les novetats que sorgeixen constantment. Nosaltres et recomanem aquestes tres tendències de màrqueting digital per al 2020, així que … Prepara’t per al canvi.

Vídeo màrqueting

Ja durant el present any hi ha hagut un gran augment d’aquesta potent estratègia de màrqueting a internet, a més, estem convençuts que és una de les opcions d’èxit del futur.

La veritat que aquesta estratègia és relativament nova, però, ja es disposa de dades suficients per afirmar que un vídeo realitzat en bona qualitat explicant les bondats del teu producte de forma original i innovadora aconseguirà moltes més conversions. Tu mateix pots ser el videomarketing de la teva marca, si tens talent i capacitat de comunicar, si no els estrategs de màrqueting sabran a elegir la persona que sàpiga transmetre, a través de les seves paraules, del seu llenguatge corporal i de la seva imatge, les avantatges que té el teu servei o producte en relació amb la resta de mercat.

Al videomarketing s’integren molts elements comunicatius: l’àudio, la imatge, la música i aquests continguts enamoren el gran cos demogràfic que consumeix per internet; el públic jove i impacient. Per tant, no ha de ser un treball molt extens, n’hi ha prou amb dos o tres minuts de plantejament comercial, perquè impacti en el comprador potencial … Ah, quant més orgànic i natural quedi la feina, molt millor.

Contingut conversacional. Voice Search Marketing

Primer, saber què són aquests dos conceptes: Voice Search Marketing vol dir optimització de la recerca per veu i serà una de les tendències de màrqueting digital a 2020 i per al futur, sens dubte. D’altra banda, el contingut conversacional amb els chatbots i els diferents programaris d’intel·ligència artificial s’estan perfeccionant a passos de gegant. Això permetrà (de fet, ja és una realitat) mantenir converses i establir eines de consulta en els nostres llocs webs, aplicacions, etcètera. Ajudaran a aconseguir leads i fidelitzacions si estan ben implementades i atenen les demandes dels teus usuaris amb una alta qualitat.

No has de deixar passar l’oportunitat de posar-te a el dia en aquesta estratègia, perquè la interacció entre aquestes eines de comunicació intel·ligent i els teus possibles clients augmentarà molt ràpidament, si encertes amb les accions realitzades en aquest sentit. Dues dades per a la reflexió: L’any 2019 la venda d’altaveus intel·ligents augmentar de manera interanual i a nivell global, en un 55% segons els investigadors i experts de Strategy Analytics. Altres estudis també apunten que els joves entre 18 i 29 anys són habituals de la recerca per veu en més d’un 70%.

Optimització per on-SERP SEO i resultats zero-clics

T’expliquem novament el primer concepte escrit en anglès: SERP (Seach cerca Results Page) que ve a ser la llista de les primeres webs apareixen en els resultats de cercadors en general i de Google a particular.

El segon, el resultat, zero-clics, és aquell que apareix al cercador Google, en primer terme i que mostra la resposta de la consulta, automàticament, sense que l’usuari hagi de punxar en una de les webs que apareixen, això sí , a continuació d’aquest primer resultat. És la raó per la que s’anomena zero-clics ja que la persona que ha realitzat aquesta recerca no ha clicat en cap resultat de la llista; la resposta la proposa Google amb un snippet que dóna solució a la cerca.

Així les coses, volem ser dels primers en la SERP, estaràs d’acord, però la dinàmica d’aquest cercador gegant que és Google sembla que s’avança. No obstant això, hi ha feina a fer aquí, i passa per tenir snippets increïbles que enamorin a el rei dels cercadors i que sigui el teu el que mostri el cercador en la categoria zero-clics.

Els snippets, com ja sabràs són aquests fragments de la redacció de les webs que faciliten als cercadors la identificació de l’contingut d’un lloc.

Si la teva estratègia SEO està cuidada, el snippet formarà part dels continguts escrits per redactors experts en aquests coneixements. Conseqüentment, com més alta sigui la qualitat de l’contingut, més probable és que enamorar als exigents algoritmes de el cercador i obtinguis aquest posicionament zero-clics. Arribats a aquest punt només cal remarcar que el teu lloc web no hauria mai descuidar la qualitat dels seus continguts, del tipus que sigui. Aquesta serà la base perfecta per arribar a tenir un web de prestigi, amb autoritat SEO i que sigui un referent per als altres. Si aconsegueixes aplicar aquestes tendències de màrqueting digital el 2020, hauràs triomfat.

Contacta amb nosaltres, a Ayonow tenim clar una cosa: treballarem incansablement, perquè la teva web i reputació online siguin la referència en el seu sector.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn