are you online now?

Carregant...

Sis avantatges de fer vídeos amb drons per als teus canals de comunicació

dron

Els últims avenços tecnològics han fet possible que puguem gaudir d’experiències audiovisuals tan increïbles i suggestives com les imatges que es poden captar gràcies als vídeos amb drons. Descobreix els principals avantatges de fer els teus propis vídeos.

El sector que, sens dubte, va a treure molt partit de el progrés en matèria de vídeos amb drons, és el món virtual, les xarxes socials i la resta de canals de comunicació. Si ets dels que s’han llançat a promocionar el seu perfil a les xarxes socials o en algun canal de comunicació has de saber que realitzar vídeos amb drons té innombrables avantatges:

Qualsevol persona pot fer un vídeo amb drons

Els vídeos amb drons són a l’abast de tots . Pots adquirir un en qualsevol plataforma de compra en línia, per exemple. Aquests aparells tenen molts nivells de preu, no obstant les filmacions que es poden aconseguir amb drones d’uns 100 euros, ja són de bona qualitat.

Bellesa gràfica

Els vídeos amb drones et proporcionen infinites possibilitats a l’hora de captar imatges inèdites. Crearàs filmacions i preses d’imatge a una alçada màxima de 150 metres i des d’allà van a tenir una perspectiva completament nova, original i bellíssima. Ara, amb aquests enginys tecnològics la forma de gaudir dels llocs bonics del nostre planeta, s’ha generalitzat; tothom té l’oportunitat de veure aquests vídeos i això és genial.

Possibilitat d’obtenir enregistraments sobre el mar

Si el que necessites per les teves xarxes socials és creacions audiovisuals sobre el mar, els drones són l’eina perfecta, ja que pots fer que sobrevoli a una distància de 500 metres sense perdre’l de vista.

Màxima discreció

Només les imatges captades per helicòpters poden comparar-se a les d’un dron. No obstant això, no tenen possibilitat de ser silenciosos, de manera que la gravació de grups d’animals en llibertat, per exemple es fa difícil. A certa distància de la superfície, el dron amb prou feines és perceptible i això fa que sigui ideal per filmar la natura en tota la seva esplendor.

Econòmic i eficient

Una altra gran avantatge de la qual podràs gaudir és el gran estalvi que suposa crear material audiovisual amb un dron. Pots imaginar que contractar els serveis d’un helicòpter és bastant més car. A més l’eficiència d’aquest avanç tecnològic estalvia molts problemes a l’hora de la realització de el vídeo.

Fomenta la creativitat dels seus autors

A l’ésser una eina audiovisual tan nova i estretament relacionada a les noves tecnologies, tens una enorme oportunitat creativa a les teves mans. Amb un cert domini d’aquesta nova “disciplina” creativa, s’obre per a tu tot un món d’oportunitats que no has de deixar escapar. També pots utilitzar-los per promocionar-te com influencer, per a realitzar petits documentals per a blogs viatgers, realitzar una original cobertura d’esdeveniments de tot tipus i una infinitat d’activitats.

Des Ayonow, t’animem a que desplegaments tot el teu potencial com a professional de la creació de continguts amb drons i ens posem a la teva disposició per assessorar-te en el que necessitis. També comptem amb un servei de realització de vídeo amb drons, en què combinem professionalitat i creativitat per originar un vídeo trencador per a qualsevol ús.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn