are you online now?

Carregant...

Saps quins són els ingredients per fer triomfar un anunci?

anuncis

Avui dia, amb la proliferació de plataformes existents per a la comunicació, hi ha diversos canals per anunciar-se. Facebook, Instagram o YouTube són només alguns exemples. Però ¿quina fórmula és la que es necessita per fer triomfar un anunci?

Com fer triomfar un anunci a Internet

Les xarxes socials ens mostren centenars i centenars d’imatges cada dia. Això fa que de manera inconscient apliquem un filtre sobre el que veiem, per prestar atenció únicament a allò que ens desperta més interès.

Davant d’aquesta allau d’informació, ara hi ha la possibilitat de publicitar-se a les xarxes socials. D’aquesta manera, tenim l’oportunitat de destacar i aconseguir així un nombre més elevat de visualitzacions, majors visites a la nostra web i, finalment, també majors vendes.

Però, com podem fer triomfar un anunci enfront dels dels competidors? Doncs, encara que no hi ha una fórmula màgica, sí que hi ha alguns trucs que poden ajudar-nos a que la nostra campanya sigui un èxit. A continuació, et deixem algunes d’aquestes claus.

Una imatge val més que mil paraules

Les xarxes socials com Instagram es centren principalment en la imatge, quedant el text relegat a un segon pla. Per això ha limitacions a l’hora d’introduir enllaços. Per aquest motiu, cal comprendre que la imatge que utilitzem serà fonamental per fer triomfar un anunci.

No es tracta de fer un contingut perquè sigui viral, sinó d’una campanya que ens permeti arribar al nostre públic objectiu. No obstant això, l’humor unit a la creativitat sol funcionar molt bé en les xarxes socials i pot ajudar-nos a fer triomfar un anunci.

Estableix els teus objectius

Per fer triomfar un anunci és imprescindible també saber què és el que considerem èxit. En altres paraules, caldrà establir quins són els nostres objectius, com l’abast, les conversions o el nombre de clics.

No cal dir que aquests han de ser realistes, en cas contrari, per molt bons resultats que hàgim tingut, ens semblarà un fracàs. Un altre aspecte clau és la segmentació. Qui molt abraça, poc estreny, així que assegura’t de saber a qui vols dirigir.

Utilitza els vídeos

Les opcions disponibles a Internet i les xarxes socials no deixen d’augmentar. Si fins no fa molt ens centràvem en les imatges, ara són els estats els que han cobrat força. Sembla ser que tot allò que està en moviment atrau la nostra atenció. Així que les probabilitats de visualitzar-augmenten per sobre de les imatges.

Per aquest motiu, podem aprofitar alternatives com els Bumper Ads. Es tracta de vídeos de curta durada que veiem a YouTube abans de la nostra reproducció. A l’ésser de molt pocs segons són ben tolerats i aconsegueixen un nombre elevat de visualitzacions. En contrapartida, els likes i els comentaris tendeixen a reduir-se.

Inclou botons de crida a l’acció

Les visualitzacions són importants, però la finalitat de fer triomfar un anunci és augmentar les nostres vendes. Per això, no podem oblidar-nos d’incloure indicacions per als espectadors. Si cal dedicar temps a esbrinar, perdrem tot l’atractiu. Quan més senzill sigui el camí cap al nostre objectiu, millor. Això sí, la pàgina de destinació ha de ser rellevant i de qualitat.

I si encara no tens clar com fer triomfar un anunci, en Ayonow ho fem per tu. Som una agència especialitzada en màrqueting i branding i utilitzem diferents canals de comunicació. Contacta amb nosaltres i t’assessorarem.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn