are you online now?

Carregant...

Saps quin és el millor CMS per al teu projecte digital?

CMS

El màrqueting de continguts ha adquirit una gran importància en els últims anys. Ja que cada dia passem un nombre elevat d’hores buscant informació, oferir textos interessants i que aportin valor s’ha convertit en una prioritat. Però quin és el millor CMS?

Què són els CMS

Abans de conèixer quin és el millor CMS és important saber a què ens referim exactament. Un CMS o Content Management System és un programa que serveix per a la creació, edició i publicació de contingut web, com text, vídeo i imatges. Utilitzat per un o diversos usuaris, consta d’una interfície gràfica per a la qual no cal tenir coneixements de programació.

A l’hora de triar aquest sistema de gestió de continguts trobem dues opcions diferenciades. D’una banda, aquells sistemes de codi obert. Aquests permeten que l’usuari realitzi modificacions per adaptar-los a les seves necessitats, i no cal comptar amb una llicència. De l’altra, els que una empresa distribueix comercialment. El seu ús implica una llicència determinada i el codi font no es troba disponible lliurement.

La majoria dels usuaris opten per la primera opció, molt més senzill i còmoda. Si és també la nostra elecció, la següent pregunta que toca plantejar-se és la de quin és el millor CMS entre els disponibles. A continuació, compararem els més populars.

Quin és el millor CMS

Encara que existeixen alguns més, les estadístiques deixen clar si no quin és el millor CMS, al menys quins són els més habituals. WordPress és sens dubte el preferit per excel·lència, seguit de Joomla i Shopify, que l’any passat li va prendre el tercer lloc a Drupal. Quines característiques tenen?

WordPress

Més de el 50% dels sistemes de gestió de continguts avui dia es basen en una plantilla de Wordpress, que va ser inicialment concebut per a blogs. Amb una senzilla instal·lació, és capaç de generar URL optimitzades per SEO. A més, compta amb múltiples eines per a la publicació en diferents dispositius.

La comunitat de Wordpress compta amb múltiples temes, widgets i plugins, i la interfície és molt intuïtiva. No obstant això, la versió bàsica pot resultar insuficient i cal instal·lar extensions addicionals per a les funcions més avançades. D’altra banda, el rendiment es pot veure afectat quan el nivell de trànsit és elevat i hi ha una major probabilitat de patir ciberatacs.

Joomla!

Joomla! és en quota de mercat la segona opció a quin és el millor CMS. S’adreça tant a experts com a usuaris menys avançats. La seva aplicació és més complexa que WordPress i inclou nombroses opcions per a gestionar el contingut. Un punt a favor és que hi ha també múltiples manuals al web.

A l’ésser un programari orientat als objectes que es basa en un framework MVC autònom, permet escriure noves extensions i compartir-les, així com noves plantilles a partir d’elements ja predissenyats. Un inconvenient és que algunes extensions s’han d’actualitzar manualment, i les més madures són de pagament. En contrapartida, les plantilles són senzilles d’usar i el banc de dissenys és molt ampli.

Shopify

Aquest cada vegada més popular CMS permet vendre productes a Internet i incloure unbloc.A causa de l’auge de l’e-commerce, Shopify facilita enormement el camí. Compta amb nombroses i intuïtives plantilles i àmplies possibilitats per als sistemes de pagament, integració en altres llocs webs i productes il·limitats. Entre els seus inconvenients, el cost de l’manteniment i la comissió per transacció.

Altres respostes a quin és el millor CMS són Drupal o TYPO3; cadascun amb les seves pròpies avantatges i inconvenients. Si necessites ajuda amb l’elecció del teu sistema de gestió de continguts, contacta amb Ayonow; som experts en comunicació.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn