are you online now?

Carregant...

Què és el SEO i per què el necessito?

search

Què és el SEO?” Això és el primer que ens preguntem quan volem treballar i millorar el posicionament de la nostra pàgina web. Es coneix com a SEO les sigles de Search Engine Optimization. És a dir, el motor de cerca que fa que els buscadors trobin la teva web.

Què és el SEO?

El SEO és el procediment que hem de seguir per augmentar la visibilitat del nostre espai web. Però no és tan fàcil com sembla, perquè el SEO és una disciplina canviant. És a dir, cada cop que els motors de recerca com Google canvien el seu algoritme, les claus per a optimitzar millor una pàgina web també canvien.

Perquè és important i per què necessito treballar el SEO?

EL SEO fa més útil la teva pàgina web. Podríem dir que aquesta és l’afirmació principal, però n’hi ha d’altres.

Com ja t’hem comentat anteriorment, la resposta de “què és el SEO” també et diu el perquè el necessites: ajuda a que els motors de cerca trobin i prioritzin la teva web. Això vol dir que, gràcies a aquest tractament, els usuaris et veuran amb més facilitat.

El SEO és la millor manera de fer que els teus usuaris i que el teu públic potencial et trobin i puguin sol·licitar els teus serveis. Per fer-ho, s’utilitza una estratègia que treballa les paraules clau basades en les necessitats dels teus compradors. És a dir, has de treballar i planificar les paraules que creus que els teus usuaris escriuran a la barra de cerca d’Internet per tal que et trobin.

Com funcionen els motors de cerca?

Per saber com ho fan portals com Google per diferenciar quina pàgina és més important que una altra, s’han de tenir en compte dos conceptes: el rastreig i la indexació.

  • Rastreig. Un portal de cerca rastreja tota la informació que hi ha penjada a Internet en busca d’enllaços i continguts d’interès. Per això, si la teva pàgina té enllaços de qualitat, és molt probable que tinguis una bona posició.
  • Indexació. Un cop el cercador hagi rastrejat tota la informació rellevant i l’hagi classificat com a bona, se’n fa un índex. Dins d’aquest índex, s’ordena la informació de totes les webs segons la qualitat del seu contingut, la seva autoria i la seva rellevància.

Conèixer què és el SEO i saber-lo treballar augmentarà la visibilitat de la teva web, alhora que també podrà millorar el teu resultat econòmic

Com ja t’hem comentat, la disciplina del SEO que només premia la repetició de paraules clau no és suficient. Els motors de cerca no només et demanen que utilitzen les paraules destacades els cops que facin falta, sinó que també procuren que tot el que envolta aquests motors sigui de qualitat.

I, per acabar, un cop s’ha rastrejat la pàgina, arriba el torn de l’algoritme. Aquest és l’encarregat de processar tota la informació i fer que aparegui al resultat de les cerques.

Saber què és el SEO i com treballar-lo et permetrà ser més visible. Et recomanem que confiïs en els experts. Ells t’ajudaran a preparar una estratègia de marketing digital basada en el posicionament.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn