are you online now?

Carregant...

Què és el Màrqueting Digital o Màrqueting Online?

Marketing Digital

El màrqueting digital et permet promocionar el teu producte en un entorn digital, és a dir, a través d’Internet. Tant el màrqueting digital com el màrqueting en línia treballen per traspassar a l’entorn digital l’estratègia de màrqueting tradicional pactada per l’empresa.

Com pots integrar el màrqueting digital a la teva empresa?

Si vols implementar una estratègia de màrqueting digital a la teva empresa, heu de tenir en compte quatre punts clave.Además, si vols incorporar aquesta àrea de promoció en la teva empresa, et recomanem que contactis amb un equip expert perquè t’ajudi i et acompanyi durant tota la campanya.

De totes maneres, aquestes són les claus a considerar per dur a terme una acció de màrqueting digital:

  • Usabilitat: El lloc digital destinat per a la promoció, ja sigui un web o una landingpage,ha de ser del tot eficient. El seu ús ha de ser intuïtiu, fàcil.També facilitarà la conversió o el procés de

Pots saber si la teva pàgina està optimitzada veient l’analítica de consum. Si veus que hi ha moltes visites que marxen sense consultar cap apartat o si es queden a mitges, això vol dir que s’ha de millorar.

  • Utilitza un disseny atractiu. Tots sabem que sovint comprem per a la vista, aprofita’t d’això! Som éssers totalment visuals: per tant, hauràs de disposar de gràfiques i dissenys atractius que facilitin el procés deUtilitza tons clars, atractius, senzills i no abusis de les extravagancias.Recuerda que has de enamorar per la vista.

El màrqueting digital és el sistema que et permetrà vendre en línia els teus productes o serveis.

  • Facilita la feina als motors de cerca. Si treballem el màrqueting digital hem de tenir en compte el funcionament i l’anàlisi dels motors de cerca. Aquestes eines són les que s’encarreguen d’ordenar la informació que hi ha a Internet. Són els encarregats d’indexar i classificar el contingut per ordre d’importància segons com estigui treballat. Així doncs, et recomanem que confiïs en la creació de continguts digitals optimitzats i de qualitat. D’aquesta manera, treballaràs de forma correcta el SEO. I, si tens pressupost, també et recomanem que portis a terme una campanya de publicitat digital a través d’adwords per potenciar el posicionament a través del SEM.
  • Accions i canals de promoció. L’entorn del maketing digital et proporciona diverses eines que t’ajudaran a millorar la teva visibilitat. Aquestes eines són les xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube o LinkedIn. Treballa’ls des seu contingut o mitjançant campanyes de Social Ads.

També, integra i confia en una bona estratègia d’email marketing.30

Ja has vist que el màrqueting digital es basa en la concepció i la bona integració de l’experiència de l’usuari en l’entorn online. Si la teva empresa domina els quatre aspectes esmentats anteriorment, llavors arriba l’hora de preparar un pla de màrqueting digital.

Per fer-ho, et recomanem que disposis d’un professional que sàpiga integrar tots aquests aspectes i que prepari un pla tenint en compte l’entorn, el públic, la finalitat i els objectius que vols aconseguir.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn