are you online now?

Carregant...

Què és el Màrqueting Conversacional i com implementar-ho a la teva empresa?

conversacional

Els consumidors demanen cada vegada més una experiència de compra més personalitzada. Això implica que l’atenció a client ha de ser ràpida, efectiva i específica per a cada un d’ells. Si vols implementar aquesta estratègia en el teu negoci, t’expliquem què és el Màrqueting Conversacional i com pots fer-ho.

Què és el Màrqueting Conversacional

Abans de conèixer com es pot aplicar una estratègia a un negoci, és imprescindible conèixer amb exactitud en què consisteix. Per tant, el primer pas serà saber què és el Màrqueting Conversacional.

Aquesta estratègia s’orienta, com hem indicat, en construir relacions amb els clients d’un en un. En lloc d’oferir un tracte generalitzat per a tota la clientela, aquesta està adaptada a les necessitats específiques de cada persona. A més, busca satisfer-les en temps real, de manera que l’efectivitat sigui més gran.

D’altra banda, aquest tracte personalitzat que és el Màrqueting Conversacional permet escurçar el cicle de venda d’un producte o servei, al temps que s’obté també informació de gran valor sobre cadascun dels compradors. En conseqüència, la relació podrà afermar-se i ser més duradora que amb les tècniques de màrqueting tradicionals.

Tot i que fins avui s’ha passat de la publicitat massiva a la segmentació, segueix sent una campanya de màrqueting generalitzada que no acaba de satisfer les necessitats actuals dels clients. Aquests volen ser escoltats, en lloc d’haver de prestar ells atenció als missatges promocionals d’una empresa. És exactament el que és el Màrqueting Conversacional.

Com es pot implementar en un negoci

Utilitzar el Màrqueting Conversacional en la nostra estratègia pot reportar diversos beneficis a l’empresa. En primer lloc, la comunicació es produeix a temps real, és a dir, de manera instantània, de manera que es redueixen les esperes. A més, s’aconsegueix l’escalabilitat, ja que utilitzant tècniques com els chatbots, és possible comunicar-se amb diferents persones alhora.

D’altra banda, la personalització, ja que les dades són recopilades per oferir una experiència personal única i permeten crear un vincle de confiança. I no només això, sinó que es possibilita també l’obtenció de feedback.

Però res serveix saber què és el Màrqueting Conversacional si no ho implementem en el nostre negoci. Gràcies a la tecnologia, és possible fer-ho mitjançant les següents eines:

Missatgeria a temps real. Les pàgines webs permeten ara integrar converses digitals com les que es mantenen per WhatsApp. D’aquesta manera s’ofereix un contacte directe amb el consumidor final.

– Vídeos. Les videotrucades entre un escriptori i un smartphone o telèfon intel·ligent poden realitzar-se amb plataformes del tipus de Zoom. Atès que resulten molt més personals i efectives, la preferència per aquesta opció és cada vegada més gran.

– La intel·ligència artificial. A través dels chatbots poden programar converses a gran escala. A més, és possible assignar-li una identitat concreta que s’assembli a la imatge de marca de l’empresa en qüestió.

Conèixer què és el Màrqueting Conversacional no és suficient, ja que és la seva utilització la que permet obtenir els seus beneficis com a estratègia. A Ayonow ens especialitzem en comunicació i marketing, així que, si vols conèixer més sobre aquesta eina, contacta amb nosaltres.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn