are you online now?

Carregant...

Què és el growthacking i com em pot ajudar amb la meva empresa

grow

Comencem pel principi: què és el growthacking? Molt senzill! Per si encara no havies sentit parlar d’ell, et donem 4 dades perquè et facis una ràpida idea. El growthacking no és més que un conjunt de tècniques de màrqueting intel·ligent basades en les dades. Aquests recursos es focalitzen en arribar a un creixement escalable de les empreses. En paraules de Sean Ellis, qui va encunyar el terme, la persona que practica el growthacking té com a finalitat absoluta el creixement. Em poden ajudar aquestes tècniques a la meva empresa? Anem a veure!

El secret del growthacking: Els seus 3 pilars

El secret més ben guardat del growthackingés que es basa en uns principis molt senzills. Després de conèixer-los, veuràs que aquesta pràctica és més senzilla del que sembla i que pot ajudar-te amb la teva empresa.

1. Deixa enrere la por!

El growthacking et portarà a pensar en gran. Aprendràs a prendre riscos. T’aniràs preguntant contínuament “i si?” Perseguiràs sense descans el teu objectiu, fins i tot sortint de la teva zona de confort. T’atreviries? El growthacking és efectiu perquè, en la seva mentalitat, la paraula “impossible” no existeix.

2. Escolta al teu públic

Pots tenir un producte magnífic, o un servei meravellós però, si ningú ho vol comprar, fracassaràs. Per tant, acceptar aquest fet és un primer pas a donar. El primer que has de fer és escoltar al teu client: Què vol? Quines són les seves necessitats? Pot el teu producte o servei cobrir-ho? Utilitzant entrevistes o enquestes podràs entendre millor al teu client. Un cop sàpigues què vol, què desitja, què necessita el teu públic, seràs capaç de donar-ho amb major exactitud.

3. Mesurar, comparar i millorar

En la pràctica del growthacking, és condició indispensable mesurar sempre els processos. D’aquesta manera, sabrem quina acció en concret et porta a tenir èxit. Sabrem, de la mateixa manera, en quin punt del procés vam cometre un error i, així, evitarem la seva repetició. Aquest pas és indispensable si volem tenir èxit i aconseguir arribar a l’objectiu que ens hem marcat.

Cuida la teva imatge gràfica i els teus continguts

Saps que el teu producte és el millor. Per tant, cal deixar-ho clar al client en quant et visita. El teu producte és el millor. Per això, la teva pàgina web i xarxes socials han de transmetre aquest missatge de manera clara i contundent. Com pots aconseguir-ho?

D’una banda, la teva pàgina web ha d’explicar amb claredat absoluta que el teu producte o servei és el millor. Com? El teu disseny web ha de ser clar i original. La navegació pel teu lloc web ha de ser senzilla, sense cap mena de pèrdues.

D’altra banda, els teus continguts han de ser de valor. Han d’aportar informació d’importància per al client. Han d’estar ben escrits, ser clars, veraços i concisos.

T’animes a seguir una estratègia de growthacking? A l’equip de Ayonow estem preparats per crear una estratègia d’aquest tipus adaptada i personalitzada per al teu negoci. T’atreveixes?

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn