are you online now?

Carregant...

Què és el copywriting i la importància dins l’estratègia de màrqueting

copy

Comencem pel començament. Què és el copywriting? És l’art de posar en paraules allò que el teu client desitja i necessita. O que ni tan sols sap que desitja! De vegades, un bon text, les paraules exactes posades en l’ordre adient, toquen el cor o una part del cervell de l’usuari. Aquest clic màgic, aquesta connexió, fa que l’usuari faci el pas i esdevingui el teu client. I això s’aconsegueix amb un bon copywriting.

El copywriting dins l’estratègia de màrqueting

El copywriter o redactor de contingut posa en paraules la resposta a qualsevol pregunta que l’usuari o client pugui tenir al cap. Desperta el desig de l’usuari de conèixer-nos millor. De saber més. De saber qui som, què fem, quins són els nostres objectius i principis.

Els continguts escrits a la teva web i xarxes socials són un camí per connectar a nivell emocional amb un futur client. Com dèiem al principi d’aquest post, es tracta de trobar les paraules que facin sentir a qui les llegeix que necessita el nostre producte o servei.

La importància del copywriting dins l’estratègia de màrqueting que implantis a la teva empresa és molta, ja que t’ajudarà a millorar l’experiència de l’usuari. Si comprens el teu usuari i client, el coneixes, saps què vol i què no vol, podràs interactuar millor amb ell/a. El copywriting és, dins la teva estratègia de màrqueting, el camí més ràpid al cor del teu client. Gràcies als teus continguts, interactues amb usuaris i clients, ajudant-los en les seves necessitats i ensenyant-los quin producte o servei dels que tu ofereixes necessiten en cada moment.

La qualitat dels textos que publiquis a la teva web i xarxes socials són una imatge fonamental de la teva marca. Formen part de la teva imatge igual que el disseny i l’amabilitat i eficàcia del teu equip humà. Per tant, han d’estar, per suposat, ben escrits. Què vol dir que un text estigui ben escrit? Per començar, que ha de ser correcte en ortografia, per suposat. Ha de tenir ben posats els punts i comes, i també ha d’estar ben estructurat. El contingut ha de tenir clar què vol explicar, quin sentiment vol transmetre, quina idea vol fer arribar. I ha de tenir clar a qui va adreçat.

Per tant, queda clar que el copywriting és una peça fonamental en l’estratègia de màrqueting que la teva empresa vol implementar. Els teus continguts, si estan cuidats, faran que els usuaris i clients que els llegeixin es sentin còmodes amb la teva marca. Han d’aportar-los informació de valor i útil. Això farà que la confiança envers la teva marca creixi. Si l’usuari creu en la teva marca, passarà a ser un client i si, seguint amb una bona estratègia de màrqueting, esdevé un client fidel, es convertirà en el teu millor ambaixador.

Si confies en nosaltres perquè posem les millors paraules per explicar la teva marca, no dubtis ni un moment: contacta amb nosaltres i junts crearem una estratègia de màrqueting a la teva mida.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn