are you online now?

Carregant...

Què és l’amor? | A l’experiència d’usuari se li podria dir amor

¿Qué es el amor?

La raó principal per la qual hauríem de crear una bona experiència d’usuari és que ens ajuda a entendre on es troben els interessos de les empreses i els usuaris, cosa totalment essencial.

Posar a l’usuari al centre del procés creatiu: dissenyar, planificar, crear un producte i realitzar proves significa clients feliços i satisfets.

Encara que l’experiència d’usuari va molt més enllà del disseny, la usabilitat o la interfície d’usuari.

La usabilitat és una de les característiques del producte. Si Netflix tingués un catàleg limitat que no reflectís el nostre gust en pel·lícules i programes de televisió, tindria una mala experiència, encara que la facilitat d’ús del sistema sigui la mateixa.

El disseny visual és important en l’àmbit de la satisfacció de l’usuari. No obstant això, no inclou totes les eines utilitzades per crear una bona experiència d’usuari.

I la interfície d’usuari és una de les característiques dels productes. No obstant això, és una part essencial de l’experiència, però no és l’experiència en si mateixa.

Nou concepte, Disseny d’experiència humana

Per això, cal introduir un nou concepte, “Disseny d’experiència humana”. Aquesta nova idea ens ve a dir que és més que un simple usuari. Trucar “usuari” a una persona és definir-los simplement per la seva relació amb una altra cosa. Però som molt més que això! Els humans som alguna cosa més que les nostres relacions amb la tecnologia. Els humans necessitem amor.

L’objectiu fonamental del Disseny d’experiència humana és ajudar les persones a experimentar l’amor. El Disseny d’experiència humana es basa en l’empatia, la catarsi i l’amor.

En el context del disseny d’experiències, l’amor representa una catarsi que produeix sentiments de connexió, seguretat, domini i / o satisfacció. Quan un sistema realitza una acció completa, l’humà que interactua és recompensat amb l’alliberament de la tensió dramàtica -catarsis-. Les accions incompletes ens deixen amb ganes de satisfacció. Per exemple, quan algú troba un botó que no entén, pot experimentar catarsi quan el toca i veure què passa. Però si el resultat és, per exemple, que totes les seves dades importants es esborren per sempre, llavors la catarsi no els fa sentir connectats, assegurances, capacitats o satisfets.

Això porta als dissenyadors de productes, fer-se la pregunta: per què és tan fàcil estimar algunes experiències digitals i tan fàcil abandonar altres? No es tracta només de fer que les coses es vegin bé, han de funcionar d’una manera que satisfaci les expectatives de l’usuari.

En paraules de Steve Jobs, un dels pioners i genis de l’experiència d’usuari:“Dissenyés una paraula divertida. Algunes persones pensen que el disseny significa com es veu. Però, és clar, si aprofundeixes, és realment com funciona“.

Si et preocupes pels teus usuaris, demostra-ho. A mesura que les empreses es tornen més impulsades per les dades, els clients es mostren cada vegada més desconfiats de com es poden utilitzar les seves dades personals.

Ajudar als teus clients a estimar el teu producte és difícil. Pensa en crear un disseny d’experiència humana quan dissenyi el seu pròxim producte i els teus clients mai sentiran la necessitat de buscar en un altre lloc.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn