• FAQ | Frequently Asked Questions

  PREGUNTES FREQUENTS DELS NOSTRES CLIENTS

 • Aquestes són les preguntes

  que t'ajudaran a escollir-nos

  Què és la presència Online?

  La presència online és el resultat de totes les accions encaminades per crear i construir la identitat digital d’una empresa o d'una persona en l’àmbit d’internet. Això inclou: la imatge de l’empresa, la reputació, la comunicació amb el client. És el teu aparador a la xarxa.

  La meva empresa necessita presència Online?

  Mitjançant aquesta pregunta no podem dir-te exactament si la necessites o no, però és clar que els teus clients tenen accés a internet, tenen un smartphone i fan servir les xarxes socials. A partir d'aquí podem determinar quina és l'estratègia de marketing que s'adapta més al teu negoci.

  Necessito una estratègia de Marketing Digital?

  Una necessitat es crea quan es coneix la falta d'alguna cosa. Pots transmetre als teus clients alguna cosa mitjançant internet i les xarxes socials? Llavors potser hauríem de reunir-nos i veure si realment hem d'estructurar una estratègia per tal d'arribar al nostre objectiu.

  Moltes vegades costa arribar als clients que realment t'interessen, amb la nostra estratègia digital pretenem arribar directament al teu client.

  Tingui l'edat que tingui i sigui d'on sigui.

  T'ajudarem a comunicar-li el què necessita saber.

  Puc trobar els meus clients potencials a les Xarxes Socials?

  Moltes empreses busquen tenir molts seguidors a les Xarxes Socials, però el nostre objectiu és trobar els teus clients potencials i aconseguir transmetre'ls-hi la solució que els hi pots donar.

  El que importa és la qualitat, no la quantitat.

  Per què necessitem una Pàgina Web?

  Una pàgina web de la teva empresa dona un plus de confiança a un client exigent, serveix de targeta de presentació, és el teu aparador, et dona facilitat per donar informació de la teva empresa a qualsevol que busqui a Google, coses tan elementals com el telèfon o la direcció.

  Actualment estar a les xarxes socials no és suficient, però les nostres pàgines web estan pensades per reduir la inversió en aquestes i invertir més en tota l'estratègia de marketing digital.

  Puc autogestionar la meva Pàgina Web?

  És clar, totes les nostres pàgines són totalment autogestionables. Sempre que tinguis connexió a internet, pots canviar tu mateix tot el text de qualsevol lloc de la pàgina, pots afegir imatges noves i galeries, pots connectar la teva pàgina web amb les xarxes socials, pots fer entrades al blog, pots afegir categories.

  Nosaltres et donarem les claus per tal d'ajudar-te a fer-ho tu mateix.

  Quina diferència hi ha en invertir amb els mitjans de comunicació tradicionals o els nostres serveis?

  Una pàgina web té un cost molt baix comparat amb altres inversions a mitjans de comunicació tradicional, però el que realment interessa és que amb nosaltres sí que pots veure a qui estàs arribant i mesurar amb exactitud quanta gent t'ha vist, com són i d'on són. El mateix passa amb les xarxes socials.

  En cap moment diem que els mitjans tradicionals no funcionin, però a l'hora de mesurar a quanta gent has arribat i si realment són clients potencials teus, és complicat.

  Tens alguna pregunta més i no l'hem respòs?

  Si tens més dubtes i no has trobat les teves respostes aquí hem de reunir-nos.

  Vés a l'apartat de contacte i sol·licita una reunió.

  Les dues primeres hores d'assessorament són gratuïtes aquest mes de Juliol. Aprofita-ho!

   

  All Posts
  ×
  ×
  AVÍS LEGAL i altres CONDICIONS D’ÚS
  
  AVÍS LEGAL:
  D’acord amb la Llei 34/2002 s’informa que el domini www,ayonow.com és propietat de:
  ALEIX LAGARES TANÉ
  NIF: 77921240T
  Domicili social: c/Montsalvatge, 18, 17800 Olot
  Telèfons: 972649101
  Correu electrònic: aleix@ayonow.com 
  
  PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL:
  L’usuari reconeix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i/o qualsevol altre element inserit per AYONOW en aquesta pàgina web pertanyen a AYONOW, que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. 
  En cap cas l’accés a aquesta pàgina web implica cap tipus de permis, renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial d’aquests drets per part del seu titular, llevat que aquest estableixi expressament el contrari. 
  Queda totalment prohibida la utilització total o parcial de cap element o material inclòs en aquesta pàgina web, així com la seva total o parcial reproducció, comunicació i/o distribució sense autorització expresa de AYONOW, ni la seva modificació, alteració, descompilació i/o qualsevol altre acte d’explotació del lloc web.
  
  ACCÉS I ÚS DEL LLOC WEB :
  Tant l'accés al lloc web com l'ús no consentit que pugui fer-se de la informació continguda a la pàgina és exclusivament responsabilitat de qui ho realitza.
  L'usuari es compromet a utilitzar els continguts, informació i dades del lloc web de conformitat amb les condicions, termes i polítiques vigents, amb la normativa d'aplicació i amb els bons costums generalment acceptats i l'ordre públic.
  L'usuari s'abstindrà d'utilitzar els continguts del lloc web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits o contraris als aquí establerts, lesius dels drets i interessos de AYONOW , de la resta d'usuaris, de tercers o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar aquest lloc web o impedir la normal utilització o el fet de gaudir-ne per part dels usuaris.
  AYONOW no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se d'aquest accés o ús o de l'incompliment de les presents condicions, termes i polítiques ni es farà responsable dels errors de seguretat que es puguin produir ni dels desperfectes que es puguin causar al sistema informàtic de l'usuari (hardware i software) o als fitxers o documents emmagatzemats en aquest com a conseqüència de: (i) la presència d'un virus a l'ordinador de l'usuari que sigui utilitzat per la connexió als serveis i/o productes oferts per AYONOW a través del seu lloc web; (ii) un mal funcionament del navegador; (iii) l'ús de versions no actualitzades del sistema.
  
  ENLLAÇOS DE TERCERS :
  En cas que AYONOW inclogui en el seu lloc web enllaços a pàgines dels seus col·laboradors, únicament amb la intenció de fer difusió d’aquests. AYONOW no es fa responsable ni dels continguts ni de les informacions comercials incloses en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades, ni de les mesures de seguretat adoptades per qualsevol altra pàgina web a la qual es tingui accés des d’aquest lloc web, pàgines a les quals l’interessat accedeix sota la seva única responsabilitat.
  De la mateixa manera, tampoc es garanteix l'absència de virus o altres elements en els continguts enllaçats des del present lloc web que puguin produir alteracions en el sistema informàtic (hardware i software) i/o en els documents o els fitxers de l'usuari, eximint igualment a AYONOW de tota responsabilitat derivada dels danys de qualsevol tipus ocasionats per tot el que s'ha descrit anteriorment.
  
  XARXES SOCIALS:
  
  AYONOW pot estar present a les xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials (i/o realitzin qualsevol vincle o acció de connexió a través de les xarxes socials) de les pàgines oficials de AYONOW es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d'ús, polítiques de privacitat i normatives d'accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l'usuari.
  AYONOW tractarà les seves dades amb la finalitat d'administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant-lo d'activitats, productes o serveis de AYONOW així com amb qualsevol altra finalitat que les normatives de les Xarxes Socials permetin.
  Queda prohibida la publicació de continguts:
  - Que siguin presumptament il·lícits per la normativa nacional, comunitària o internacional o que realitzin
  activitats presumptament il•lícites o contravinguin els principis de la bona fe.
  - Que atemptin contra els drets fonamentals de les persones, faltin a la cortesia a la xarxa, molestin o puguin generar opinions negatives als nostres usuaris o tercers i en general qualsevol contingut que AYONOW consideri no apropiats.
  - I en general que contravinguin els principis de legalitat, honorabilitat, responsabilitat, protecció de la dignitat humana, protecció de menors, protecció del ordre públic, la protecció de la vida privada, protecció del consumidor i els drets de propietat intel·lectual i industrial.
  Tanmateix, AYONOW es reserva la potestat de retirar, sense previ avís de la pàgina web o de la xarxa social corporativa aquells continguts que es considerin no apropiats.
  
  MODIFICACIÓ DELS TERMES I CONDICIONS D’ÚS:
  AYONOW es reserva el dret a modificar en tot moment i sense avís previ les presents condicions, termes i polítiques de privacitat per adaptar-les a les novetats legislatives o jurisprudencials així com a les modificacions o pràctiques de la indústria, amb l'obligació, per part de l'usuari de consultar periòdicament aquestes condicions, termes i polítiques a fi i efecte de comprovar o assegurar-se de l'existència de canvis, prenent com a referència la data de l'última actualització. 
  ×
  PROTECCIÓ DE DADES i POLÍTICA DE PRIVACITAT
  
  A AYONOW treballem per garantir la privacitat en el tractament de les vostres dades personals. Per això, tenim actualitzada la nostra Política de Privacitat per informar clarament de còm recollim, utilitzem i custodiem les dades de les persones que contacten o es relacionen amb nosaltres:
  •	Responsable del tractament
  •	Finalitats del tractament de dades
  •	Durada del tractament de dades
  •	Legitimació per al tractament de dades
  •	Comunicació de dades
  •	Drets dels interessats
  •	Dades de tercers
  
  RESPONSABLE DEL TRACTAMENT:
  L’interessat que faciliti a AYONOW dades de caràcter personal a través d’aquesta web o per altres vies com per exemple el correu electrònic o les xarxes socials queda informat que el tractament de les seves dades és realitzat per:
  ALEIX LAGARES TANÉ
  NIF: 77921240T
  Domicili social: c/ Montsalvatge, 18, 17800 Olot
  Telèfons: 972649101
  Correu electrònic: aleix@ayonow.com 
  
  FINALITATS DEL TRACTAMENT DE DADES:
  El tractament de dades es realitza amb les següents finalitats, en funció del motiu pel qual ens les faciliteu o us relacioneu amb nosaltres:
  Contactar amb el remitent d’una informació o comunicació, donar resposta a una sol·licitud, petició o consulta i gestionar el seu seguiment si s’escau.
  Gestionar, si és el cas, una comanda o encàrrec i/o dur a terme el servei contratat per l’usuari, així com la seva facturació i cobrament.
  Gestionar i supervisar la cartera de clients.
  Gestionar, si és el cas, el procés de registre de l’usuari a la nostra web.
  Informar dels nostres productes i serveis.
  
  DURADA DEL TRACTAMENT DE DADES:
  Les dades per a la gestió de la relació amb el client i la facturació i cobrament dels serveis, així com la gestió de la cartera de clients, es conservaran durant el temps de vigència del contracte, servei o relació comercial. Un cop finalitzada la relació, en el seu cas, les dades podran ser conservades durant el temps exigit per la legislació aplicable i fins que prescriguin les eventuals responsabilitats derivades de la relació.
  Les dades per a la gestió de consultes i sol·licituds es conservaran durant el temps necessari per donar resposta a les mateixes i durant el temps posterior necessari per al seu seguiment i supervisió, si s’escau.
  Les dades relatives al registre com a usuari de la web i les relatives als productes i serveis seran conservades indefinidament fins que, en el seu cas, l’usuari ens manifesti la seva voluntat de suprimir-les.
  
  LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE DADES:
  La base legal per al tractament de les dades és l’execució de la prestació del servei corresponent.
  La informació de productes i serveis té com a base la satisfacció de l’interés legítim empresarial consistent en poder oferir als clients la contratació de productes i/o serveis així com aconseguir la seva fidelització. Aquest interés legítim està reconegut per la normativa legal aplicable, el Reglament General de Protecció de Dades(RGPD), que permet expressament el tractament sobre l’esmentada base legal amb finalitats de mercadotècnia directa.
  No obstant, recordem als usuaris que tenen dret a oposar-se a aquest tractament de les seves dades, podent fer-ho per qualsevol dels mitjans descrits en aquesta Política de Privacitat.
  
  La base de l’enviament de comunicacions i informacions comercials a usuaris no clients és el consentiment que s’ha sol·licitat, podent ser revocat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà en cap cas a l’execució de contractes, comandes o serveis sol·licitats, i els tractaments de dades amb aquesta finalitat concreta realitzats amb anterioritat no perdran la seva licitud pel fet de que el consentiment s’hagi revocat.
  
  COMUNICACIÓ DE DADES:
  Les dades seran comunicades a les següents persones i entitats:
  A les entitats financeres a través de les que es realitza la gestió de cobraments i pagaments.
  A les administracions públiques competents, en els casos previstos a la Llei i per a les finalitats legalment previstes.
  Si s’escau, als col·laboradors d’AYONOW amb la finalitat de gestionar els nostres productes i serveis quan sigui necessari. 
  
  DRETS DELS INTERESSATS:
  Qualsevol persona que ens faciliti les seves dades té els següents drets:
  Obtenir confirmació sobre si estem tractant dades que li afecten. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per als que varen ser recollides o facilitades.
  En les condicions previstes al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades o la seva portabilitat, i en aquest cas només les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, podran oposar-se al tractament de les seves dades. Si han prestat el consentiment per a alguna finalitat específica, tenen dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada. En aquests casos deixarem de tractar les dades o, en el seu cas, deixarem de fer-ho per a aquella finalitat en concret, excepte quan tinguem motius legítims o per a l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  Tots els drets esmentats es podran exercir adreçant-se a la Direcció de l’Empresa a través dels mitjans de contacte que figuren a l’apartat de “Responsable del tractament” d’aquesta Política de Privacitat.
  
  DADES DE TERCERS:
  Si ens faciliteu dades de tercers, assumiu la responsabilitat d’informar-los prèviament de tot el previst a l’article 14 del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) en les condicions establertes en aquest precepte.