Per què són importants les aplicacions d’un branding?

brand

Vivim en una època en la que tot, absolutament tot, entra pels ulls. La imatge ven perquè la imatge és el primer impacte que rep el teu potencial client de tu. Potser encara no et coneix, però et veu. No sap de la qualitat del teu producte o servei, però veu el teu logo ja sigui en un vehicle d’empresa, en una targeta o en la signatura d’un correu electrònic. I una cosa tan senzilla com aquesta, la de visualitzar el teu logo, ja pot enamorar o allunyar un potencial client. En aquest post, t’explicarem perquè és tan important el branding per a la teva empresa.

El branding fa marca

Crear una marca és quelcom més que un logo original. Fer una bona estratègia de branding al voltant de la teva marca augmentarà, sense cap dubte, el valor de la teva empresa.

Com a conseqüència d’enfortir la teva marca, els teus treballadors rebran una orientació clara de com treballar i aquesta orientació rebuda els motivarà. El teu equip ha de rebre una imatge sòlida de marca. Com pots fer-ho? Crea un uniforme de treball amb el logo de l’empresa, ròtula els vehicles d’empresa amb el teu logo. Inclou el teu logo i colors corporatius a una signatura unificada en els correus electrònics de l’empresa. Dissenya unes targetes de visita i un packaging seguint aquesta línia visual, amb el logo i colors que has triat.

Aquesta unitat d’imatge farà que el teu equip es senti així, com un equip unit a la recerca d’un objectiu comú. Els treballadors no necessiten només treballar: necessiten un motiu per anar a la feina contents cada dia. Si el teu equip comprèn la missió de la teva empresa i la seva raó de ser, sentirà el mateix orgull que tu i treballarà en la mateixa direcció, per assolir els objectius que tu t’has fixat. Tenir una marca forta és com convertir el logotip de l’empresa en la vostra bandera.

El branding ajuda a la marca a crear confiança

El futur client es convertirà en client si confia en la teva marca. Si hi confia, es comprometrà amb tu, amb el teu negoci, amb el teu producte o servei. Una imatge professional comparteix disseny, com t’explicàvem unes línies abans, en targetes de visita, samarretes o uniforme de l’equip humà, exterior de l’edifici, xarxes socials… d’aquesta manera, el futur client identifica ràpidament la teva marca i què fa o diu en cada moment.  

La teva marca crearà confiança si es presenta davant del client i futurs clients com la suma de varis elements: bona feina, reputació impecable, discreció, bon servei i una imatge perfecta. El branding ben executat, el que t’ajudem a executar des d’Ayonow, implica una imatge unificada. D’aquesta manera, tant és on et trobi el futur client: pot veure un vehicle de la teva empresa pel carrer o pot veure una publicació a Instagram.

Ràpidament, identificarà els teus colors, el teu logo, el teu missatge. Quan tots aquests aspectes del teu negoci encaixen a la perfecció, la teva marca és saludable i funciona!