are you online now?

Carregant...

Per què són importants les aplicacions d’un branding?

brand

Vivim en una època en la que tot, absolutament tot, entra pels ulls. La imatge ven perquè la imatge és el primer impacte que rep el teu potencial client de tu. Potser encara no et coneix, però et veu. No sap de la qualitat del teu producte o servei, però veu el teu logo ja sigui en un vehicle d’empresa, en una targeta o en la signatura d’un correu electrònic. I una cosa tan senzilla com aquesta, la de visualitzar el teu logo, ja pot enamorar o allunyar un potencial client. En aquest post, t’explicarem perquè és tan important el branding per a la teva empresa.

El branding fa marca

Crear una marca és quelcom més que un logo original. Fer una bona estratègia de branding al voltant de la teva marca augmentarà, sense cap dubte, el valor de la teva empresa.

Com a conseqüència d’enfortir la teva marca, els teus treballadors rebran una orientació clara de com treballar i aquesta orientació rebuda els motivarà. El teu equip ha de rebre una imatge sòlida de marca. Com pots fer-ho? Crea un uniforme de treball amb el logo de l’empresa, ròtula els vehicles d’empresa amb el teu logo. Inclou el teu logo i colors corporatius a una signatura unificada en els correus electrònics de l’empresa. Dissenya unes targetes de visita i un packaging seguint aquesta línia visual, amb el logo i colors que has triat.

Aquesta unitat d’imatge farà que el teu equip es senti així, com un equip unit a la recerca d’un objectiu comú. Els treballadors no necessiten només treballar: necessiten un motiu per anar a la feina contents cada dia. Si el teu equip comprèn la missió de la teva empresa i la seva raó de ser, sentirà el mateix orgull que tu i treballarà en la mateixa direcció, per assolir els objectius que tu t’has fixat. Tenir una marca forta és com convertir el logotip de l’empresa en la vostra bandera.

El branding ajuda a la marca a crear confiança

El futur client es convertirà en client si confia en la teva marca. Si hi confia, es comprometrà amb tu, amb el teu negoci, amb el teu producte o servei. Una imatge professional comparteix disseny, com t’explicàvem unes línies abans, en targetes de visita, samarretes o uniforme de l’equip humà, exterior de l’edifici, xarxes socials… d’aquesta manera, el futur client identifica ràpidament la teva marca i què fa o diu en cada moment.  

La teva marca crearà confiança si es presenta davant del client i futurs clients com la suma de varis elements: bona feina, reputació impecable, discreció, bon servei i una imatge perfecta. El branding ben executat, el que t’ajudem a executar des d’Ayonow, implica una imatge unificada. D’aquesta manera, tant és on et trobi el futur client: pot veure un vehicle de la teva empresa pel carrer o pot veure una publicació a Instagram.

Ràpidament, identificarà els teus colors, el teu logo, el teu missatge. Quan tots aquests aspectes del teu negoci encaixen a la perfecció, la teva marca és saludable i funciona!

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn