are you online now?

Carregant...

Per què necessites una imatge corporativa i no un simple logotip pel teu negoci

brand

Sovint ens podem arribar a plantejar que, per al nostre negoci, ens cal únicament un logo. Però hem de tenir clar que també ens cal una imatge corporativa, i no un simple logo per al nostre negoci. Per què? No n’hi ha prou amb tenir un logo? És que no són el mateix? Doncs no, no són el mateix, tot i que de tant en tant aquests termes s’utilitzen de diferent manera. En aquest article anem a conèixer les diferències que hi ha entre tots dos conceptes. D’aquesta manera, quan acabem de llegir aquest post, no ens quedarà ni un sol dubte i entendrem que necessitem una imatge corporativa, i no només un logo. Preparats?

Imatge corporativa: què és?

La imatge corporativa és la suma de tots els aspectes visuals de l’empresa. A més del disseny del logo de l’empresa, la imatge corporativa comprèn una unitat d’estil en, per començar, els fulls de paper i sobres que utilitza la corporació. Ha d’existir un estil comú a tot el material de màrqueting que es crea a l’empresa com fullets o tríptics, per exemple. Aquesta imatge corporativa inclou, així mateix, la imatge que han de respectar els correus electrònics, la pàgina web i les xarxes socials de la companyia. La imatge corporativa inclou també el packaging dels productes que serveix l’empresa, la senyalització de les instal·lacions, els rètols dels vehicles d’empresa i, fins i tot, els uniformes de l’equip humà.

Aquesta imatge corporativa s’implanta seguint pas a pas una guia d’estil creada en exclusiva per a l’empresa. Aquesta ha de contemplar tots els aspectes que hem esmentat anteriorment. Seguir tot el que s’indica a la guia d’estil de la companyia deixa al client la clara sensació que som una empresa forta. Com? Hem de tenir sempre clar que l’empresa deixa una impressió al client en tot el que fa, cada vegada que interactuem: quan enviem una carta en paper, al fer un enviament de newsletters, cada vegada que fem una publicació a les nostres xarxes,… Deixem una empremta en l’usuari quan ve a visitar les nostres instal·lacions o, simplement, cada vegada que veu un dels nostres vehicles pel carrer.

Per què és important que la companyia disposi d’una imatge corporativa i la respecti? Perquè dóna una percepció en l’usuari que som una empresa potent.

I què és el logotip?

El logotip és la part gràfica que identifica de manera immediata i inconfusible a la nostra empresa. És la representació visual de l’empresa i, per això, ha de tenir la nostra història. El logotip que té èxit és el que respecta la guia d’estil que hem esmentat més amunt. Seguint les pautes indicades en la guia, el nostre logo ha de seguir les pautes explicades sobre el to, els colors, les formes, la tipografia i l’estil.

Així que, ja està tot aclarit! És important que el nostre negoci disposi d’una imatge corporativa, ja que el logo és, simplement, una part més d’ella.

Si vols que t’ajudem a preparar una guia d’estil per crear una imatge corporativa amb la que el teu negoci es senti identificat, no dubtis a contactar-nos!

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn