are you online now?

Carregant...

Per què haig de crear-me un LinkedIn si ja tinc feina?

Ja tens un perfil de LinkedIn? El cuides prou? Recordem: quina és la primera norma no escrita de les xarxes socials? Cal construir comunitat abans de necessitar-la. Per aquest motiu, és molt important que, tot i tenir feina, tinguis creat i actiu el teu perfil de LinkedIn. En aquest post, t’explicarem amb detall per què és important.

LinkedIn: la xarxa professional

LinkedIn és el medi dels professionals, sigui quin sigui el teu sector. Ser-hi et fa formar part d’un ens més gran: vas teixint una xarxa de contactes. Aquest és el motiu pel que et vas obrir un perfil en aquesta xarxa social. Per tant, és important que, tot i que tinguis feina, cuidis el teu entorn a LinkedIn, postegis, facis like a les publicacions, comparteixis… D’aquesta manera, et fas present.

Estar present a LinkedIn significa que et veuen. La teva xarxa et llegeix, et segueix, et va coneixent, no t’oblida. Sap què és important per a tu. Sap què t’agrada, què t’interessa, com et posiciones en certes qüestions. Per tant, quan arribi el moment de necessitar buscar feina, et tindran present.

Així que ja saps! Tot i que tinguis feina, és important que entris a LinkedIn ni que sigui un cop per setmana. Interactua amb els altres perfils i publica contingut que creguis que aportarà valor a la teva xarxa. En conseqüència, la teva xarxa de contactes et reconeixerà com a expert en la teva matèria. Sabran que estàs compromès i que et mantens informat. Seràs una persona a tenir en compte.

Com tenir cura del teu LinkedIn

D’igual manera que tens cura de casa teva, de la teva taula de treball, de les teves plantes… cuida el teu perfil a LinkedIn!

Sigues una mica creatiu a l’hora d’especificar el teu càrrec. Aprofita paraules clau que els reclutadors utilitzaran en el moment de cercar candidats per a un lloc de treball. Aprofita i comunica les teves habilitats.

Recorda sol·licitar recomanacions. Rebre-les fa que el teu perfil sigui més viu i més variat, ja que no només tu parles de tu. I, si te’n demanen, sigues generós! No trigaràs gens en redactar una recomanació. Qui sap, potser un altre dia tu en demanaràs!

Una altra cosa que cal que facis per cuidar el teu LinkedIn és unir-te a grups i ser actiu. Hi ha grups específics de cada sector i de cada activitat, de ben segur trobaràs un grup en el que et sentiràs identificat. T’agradarà formar part d’una petita (o no) comunitat que té els mateixos interessos que tu. D’aquesta manera, et mantindràs informat de les darreres novetats que afecten el teu sector.

Si arriba un dia que necessites trobar una nova feina, el temps que hagis dedicat a “regar” el teu perfil de LinkedIn donarà els seus fruits. Els reclutadors veuran la teva activitat, la teva experiència, els teus interessos, el teu motor… Et coneixeran i t’estimaran.

Si vols que t’ajudem a moure’t com un peix a l’aigua al mar que és LinkedIn, no dubtis a apuntar-te a les nostres formacions online!

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn