are you online now?

Carregant...

Per què el meu negoci necessita una pàgina web?

web

Si t’estàs plantejant si el teu negoci necessita una pàgina web,la resposta és molt senzilla: si.Independentment de l’activitat de la teva empresa, avui dia aquesta eina és un dels elements claus que determinaran l’èxit del teu negoci. A més, t’ajudarà a definir una imatge comercial. A continuació et donem 5 motius pels que el teu negoci necessita una pàgina web.

El teu negoci necessita una pàgina web per arribar a tots

Quantes vegades, abans de contractar un servei o comprar un producte, has entrat a internet per buscar opcions i ofertes? Aquest és el primer dels motius principals pels que el teu negoci necessita un web. Aquesta t’ajudarà a captar nous clients. Així, utilitzaran internet per buscar les diferents possibilitats que el mercat els pot oferir.

Internet és una font infinita de recomanacions, opinions i opcions, i és l’eina principal que tots tendim a fer servir quan volem trobar un producte o servei.

No té límits

Un altre dels motius principals és que no tindrà límits. Així, qualsevol pàgina web permetrà a qualsevol persona, independentment de la seva localització, accedir a la informació i serveis que ofereix el teu negoci, independentment del dia i l’hora en què el consulti.

Dit d’una altra manera, una pàgina web equival a disponibilitat les 24 hores del dia. És molt recomanable que la pàgina disposi d’una sol·licitud de contacte. D’aquesta manera, els teus possibles futurs clients podran demanar informació de manera pràctica i còmoda, i en qualsevol moment.

Ajuda a definir una imatge comercial

D’altra banda, el teu negoci necessita una pàgina web que l’ajudarà a definir una imatge comercial professional. En primer lloc, et permetrà utilitzar diverses tècniques de publicitat per promocionar els diferents productes o serveis que vols vendre. En segon lloc, els colors i el disseny que utilitzis ajudaran a definir la imatge corporativa de la teva empresa.

Et ajudarà a augmentar les vendes

A més, aquells negocis dedicats a la venda de productes necessiten una pàgina web com a eina alternativa de venda. Dit d’una altra manera, oferir als clients la possibilitat de comprar els productes online, sense la necessitat de desplaçar-se a la botiga física, et pot ajudar a captar i fidelitzar clients.

Un servei al client d’alta qualitat

No ens podem oblidar de la gran quantitat d’informació que es pot incloure en un web. Qualsevol negoci necessita una pàgina web com a eina de comunicació. És a dir, ha de servir per comunicar tota aquella informació que els clients estan buscant. És important aprofitar l’important quantitat d’oportunitats que ofereix una pàgina web per a proveir totes aquelles dades que el públic podria estar buscant.

Una web que estigui completa i actualitzada atraurà a molts més clients que una pàgina web senzilla, amb poca informació o dades que no siguin rellevants per als usuaris.

El teu negoci necessita una pàgina web per poder comunicar, oferir serveis o productes i atreure clients. Però no només per això: una pàgina web serà l’eina imprescindible per fer front a l’alta competència actual entre negocis.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn