are you online now?

Carregant...

Nou algoritme d’Instagram: Com afecta a l’abast de la teva empresa?

algoritme

Potser en els últims temps hagis notat que les teves fotos d’Instagram tenen menys moviments o menys “likes”. No creguis que és perquè ja no li interesses als teus seguidors, això està relacionat segurament amb el nou algoritme d’Instagram. Aquest algoritme es tradueix en l’impacte de les teves fotos, històries, etc, el dubte és: Com afecta a l’abast de la teva empresa?

L’algoritme d’Instagram es va llançar allà pel 2016, i encara a dia d’avui porta de cap als influencers, que han vist com les seves publicacions van tenint cada vegada menys repercussió entre els seus seguidors.

Per altre banda Instagram es va pronunciar al respecte, afirmant que no s’eliminen posts sinó que es prioritzen els més rellevants. Aquí està la clau!

Un dels factors més importants a tenir en compte en aquest algoritme són la quantitat de “likes” que té una publicació, i de la mateixa manera té en compte els comentaris. En aquest cas no han de ser llargs, però sí molts com “guai”, “m’encanta”. Pensa que d’aquesta manera Instagram s’entendrà que té interès entre els teus seguidors i posicionarà aquestes publicacions en els llocs més alts.

Segons l’empresa Instagram això va ser per millorar l’experiència de l’usuari mostrant-li només allò que té interès.

Factors a tenir en compte en el nou algoritme d’Instagram

  • Publica més històries. Si tens stories comenta-les amb els teus usuaris, d’aquesta manera apareixeràs en llocs més alts. És un truc perquè l’algoritme entengui que la teva empresa té interès i que a major nombre de publicacions més vas a interactuar amb els teus seguidors. Lògicament més comentaris obtindràs, et recomano que entre els teus comentaris intentis introduir un link directe al web de la teva empresa que farà que s’afavorirà de forma indirecta les visites a ella.
  • Relaciona’t amb els teus seguidors. Intenta sempre respondre als teus seguidors a la mesura del possible, i si no hi ha forma de mantenir una conversa amb ells a través de comentaris com a mínim dóna-li a “m’agrada”.
  • Fes servir totes les aplicacions que t’ofereix Instagram. Així s’entén que estàs totalment compromès i l’abast augmentarà.
  • Analitza i intenta utilitzar el teu compte quan els teus seguidors estan en línia. Serà més fàcil interactuar amb ells. Tingues en compte que l’algoritme té en compte quant temps estan les teves publicacions actives.
  • Publica sobre tot amb vídeos. Això tindrà més repercussió entre els teus seguidors i obtindràs més comentaris i “likes”, l’objectiu pel qual et va a possessionar aquesta xarxa social.

Però com afecta realment l’algoritme a l’abast de la teva empresa?

L’algoritme d’Instagram no ha estat tan devastador com molts han cregut. Sí, és cert que té alguns trucs que cal conèixer perquè no repercuteixi de forma negativa.

Per a un abast positiu, respon sempre als comentaris en els primers 60 minuts. Busca sempre comentaris llargs en les teves respostes, pensa que com més paraules hagi més gran serà la repercussió. Publica en la millor hora i de forma regular per mostrar el teu interès, però publica només el necessari. No has de bombardejar als teus seguidors perquè deixessin de seguir-te.

De manera que l’algoritme d’Instagram no és tan perjudicial per a la teva empresa com es va pensar en un principi, simplement es tracta de conèixer-lo i saber aplicar-lo, i la teva empresa es veurà gratament afectada, dedica-li temps i l’augment de l’abast a la teva empresa es veurà reflectit com a èxit.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn