fbpx

Equip

El nostre equip està format per persones joves i nadius digitals, sempre pensant en clau actual i vinculats als nostres orígens. El món digital és part del present, comencem a digitalitzar la teva marca i els teus objectius ara.

Aleix Lagares

CEO i Consultor d’estratègia en màrqueting, orientació a captació de Leads i Vendes, campanyes de marketing online i optimització del funnel.

Míriam Tenorio

Dissenyadora Gràfica especialitzada en gestió de producció gràfica, gràfica publicitària, pre-impressió i gestió de marca online i offline.

Paola Moragas

Consultora de comunicació 4.0, estratègia de continguts, optimització de xarxes socials, gestió de comunitat en línia i community management.

Som un grup multidisciplinari, especialitzats en cada àmbit, per tal d’oferir un servei adaptat a les diferents necessitats que requereix una empresa, des de la creació del concepte, fins a l’experiència del client final.

Tots els nostres projectes es treballen des de les diferents perspectives, per poder tenir una visió de 360º de l’adaptació que han d’adoptar les marques i les empreses en el mercat digital.

ellie miguel
Ellie Miguel

Programació Web

Robert Monton
Robert Monton

Fotografia

Santi Ávila
Santi Ávila

Audiovisuals

Estàs interessat a potenciar la teva empresa?
¿Estás interesado en potenciar tu empresa?