fbpx

Els microinfluencers com a part de la teva estratègia de marketing digital

Microinfluencers

Si vols preparar una amb la presència de microinfluencers, ets al lloc indicat. A l’article d’avui us explicarem com integrar les micro influències a la teva estratègia de marketing.

Una estratègia de marketing digital basada en els microinfluencers

Optar per una estratègia de microinfluencers és una de les eleccions més comunes actualment per les marques que es volen anunciar. Els influenciadors transmeten credibilitat i les marques ho volen aprofitar.

Els microinfluencers aporten credibilitat i més valor a la marca. Hi ha diverses raons que ajuden a decantar-se per l’opció de preparar una estratègia de marketing digital amb influencers. Una d’elles és la capacitat que tenen per generar valor per afavorir directament a la marca. Això s’aconsegueix gràcies a la credibilitat del micro influencer.

Recordem que un influencer és una persona amb una gran credibilitat. Per la seva experiència o pel seu coneixement, aquesta persona, té una gran quantitat de seguidors als qui es pot enviar el missatge de la marca. Aquest missatge ha d’anar destinat cap a una comunitat en contret. Per aquest motiu és de vital importància seleccionar el microinfluenciador segons el seu perfil i el target a quin ens volem dirigir.

Una campanya de marketing es caracteritza per voler estrènyer la relació entre la marca i els seus seguidors. I aquesta tasca no sempre és fàcil. Fer-ho requereix temps, feina i accions destinades directament a l’usuari final. Gràcies a l’aparició dels influencers, aquesta tasca s’ha fet menys difícil.

Com es pot crear una estratègia de marketing digital amb microinfluencers?

A continuació et diem els 6 punts essencials per preparar una estratègia de marketing digital d’èxit amb microinfluencers.

  • Defineix el teu públic objectiu. Cada dia es publiquen milions d’impactes a les xarxes i resulta complicat ser impactats per un d’ells. Per aquest motiu, amb una bona selecció del target i de la figura del microinfluenciador, et resultarà més fàcil impactar de ple al teu públic.
  • Triar el microinfluencer. Abans d’escollir a la persona, recomanem fer un anàlisi del perfil, de les afinitats i de la comunitat de l’influencer. Hem d’estar del tot segurs que el perfil escollit és l’idoni i que ens aportarà els resultats que volem.
  • Selecciona els canals digitals en els que es publicarà l’acció. Una campanya estratègica de marketing digital no es deixa a l’atzar. S’ha de planificar el moment, la xarxa social més adient, l’hora, el text, la imatge, el to del missatge… Tot.
  • Aposta pel contingut. Prepara el text, la imatge o el vídeo que utilitzaràs. Fes-ho tenint en compte els suports més consumits pel teu target.
  • Analitza la resposta de l’audiència. Mesura el resultat de l’acció i assegurat que la publicació té el resultat que tu esperaves.
  • Fidelització. Ofereix experiències úniques i fidelitza els seguidors que t’aporta el microinfuenciador. Diferenciat de la resta i situat al top of mind del consumidor. Només així sabràs si l’acció ha estat un èxit.

Una estratègia de marketing digital amb influenciadors té un objectiu molt clar: guanyar la confiança del consumidor. Aprofita la seva credibilitat i treu-ne profit per la teva marca.

Write a comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada