are you online now?

Carregant...

La importància de l’estratègia de Marketing per a la meva empresa

mkt digital

L’estratègia de marketing és l’esquelet del bon funcionament d’una empresa. Ha de ser present en totes i cadascuna de les àrees i departaments d’una organització i ha d’estar inclosa dins el pla de marketing. Si vols saber quins són els beneficis de tenir una bona estratègia de marketing  a la teva empresa, llegeix amb atenció aquest article!

Coneix les diverses estratègies de marketing

Has de tenir en compte que existeixen mil i una estratègies diferents que es poden ajustar a les teves necessitats. Però, per sobre de tot, una estratègia de marketing t’ajuda a ressaltar les qualitats dels teus productes, a crear-ne de nous i a obtenir beneficis. El marketing encarat al producte t’ajudarà a optimitzar el seu desenvolupament.

Una part de l’estratègia de marketing ajuda a establir els millors preus per als teus productes o serveis. Establir el preu adequat d’un producte és una tasca molt important. Pots saber com monetitzar el cost d’un servei a través d’estudis de mercat i d’investigació. Per exemple, un estudi previ sobre la demanda d’un producte et pot ajudar a establir un preu més o menys elevat.

Una estratègia d’aquest tipus també t’ajuda a establir el sistema de distribució més òptim.  Conèixer les característiques del producte, el seu mercat, la demanda i el públic, t’ajudarà a escollir el millor sistema de venda i distribució. Per exemple, si el teu producte és per a un públic més jove,  els canals de distribució que tindran més pes seran els online.

Un dels majors beneficis que tenir una bona estratègia de comunicació és l’obtenció d’una coordinació de treball general

A part, una bona estratègia t’ajudarà a definir la identitat de la marca.

Però el més important és que tenir una bona estratègia de marketing et servirà per treballar de forma cohesionada. Tots els departaments de la teva empresa, ja sigui petita o gran, treballaran seguint el mateix pla i amb un objectiu comú.

L’èxit d’un negoci: un pla de marketing

Sabies que la major part de l’èxit d’un negoci recau sobre el pla de marketing? Doncs sí. Treballar-ho i fer-ho de forma coherent i sensata pot suposar la clau de l’èxit empresarial.

Com ja saps, dins de l’estratègia de marketing es treballa la publicitat, les relacions públiques, el producte i les vendes. Els 4 eixos principals d’un negoci.

Una petita empresa pot treballar el marketing?

Sí, i doblement, sí.

Un negoci tindrà èxit si es dóna a conèixer i es promociona el producte o el servei que s’ofereix. El marketing t’ajudarà a fer-te visible ja sigui gran, mitjà o petit. A més has de tenir en compte que, amb l’evolució de les noves tecnologies i el mercat digital, una bona estratègia et pot ajudar a situar-te al mapa i millorar la teva reputació.

En definitiva, tenir una bona estratègia de marketing t’ajudarà a potenciar totes les àrees i serveis de la teva empresa. Et guiarà per saber com enfocar la teva estratègia de negoci, marcant i explotant el més important de cada departament. I, el més important, t’ajudarà a posicionar-te i a promocionar-te.

 

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn