are you online now?

Carregant...

Ja no contractem empreses, contractem persones | 3 raons per les quals cal optimitzar la teva imatge digital

talk

Com a empresari, t’hauràs adonat que ja no contractes al teu equip de la mateixa manera. Busques persones amb interessos i una manera de fer que encaixi amb la teva manera de fer i veure la vida. D’aquesta manera, t’assegures que aquesta persona encaixarà de manera perfecta en l’engranatge que és el teu equip humà. Per aquest motiu, el candidat a formar part d’un equip ha de cuidar la seva imatge digital. Com es pot fer? En aquest post en parlem!

Tenir cura de la imatge digital

La xarxa professional per excel·lència és, per suposat, LinkedIn. Disposar d’un perfil a LinkedIn és fonamental per disposar d’una empremta digital. Però no n’hi ha prou amb obrir un perfil. No! Cal tenir-lo sempre actualitzat i cuidar totes i cadascuna de les seves seccions, ja que tenir-ne cura fa que sigui un perfil millor.

1. Defineix la teva audiència

Un perfil de LinkedIn és aquell creat pensant en les necessitats dels teus clients potencials. Cal tenir clar que parlaràs de tu, però parlant als teus futurs clients. Què vol dir, això? Com es pot fer? Per començar, cal tenir ben clar a quin nínxol de públic et vols oferir. Cap a quin perfil de client et dirigeixes. És bàsic tenir això molt clar. Si tens un perfil massa genèric, aquest pot resultar atractiu per a tothom, però quedarà diluït i no serà prou interessant per a ningú.

2. Provoca una reacció

Quina reacció vols despertar en qui llegeixi el teu perfil de LinkedIn? Quina imatge digital vols oferir? Si tens això clar, el teu perfil de LinkdIn destacarà. Pots escriure un paràgraf inicial resumint la teva experiència en poques paraules. Pots optar per fer una pregunta que interessi a la teva audiència, també. Ofereix-te com la solució que busquen els teus clients! Fes un call to action a la teva audiència. En resum, el que cal és que la secció de resum del teu perfil de LinkedIn estigui centrada i enfocada cap a qui la llegirà.

Com pots fer-ho? Abans  de començar, cal reflexionar: per què el teu client et necessita? Què els pots oferir tu, i només tu? Una altra cosa a tenir molt en compte és el to amb el que s’escriu. Escriu tal com ets tu! Si ets una persona divertida, fes un text divertit. Si ets una persona irònica, desplega la teva ironia! El to i les paraules que utilitzis han de ser sinceres i autèntiques.

3. La tria de les imatges

La foto de perfil és important, per suposat! Tria una imatge teva actualitzada. Si t’has canviat de pentinat, si t’has canviat el color, si t’has deixat barba… Els teus clients t’han de reconèixer en aquesta foto! Tria una imatge en que surtis de cintura cap amunt o més a prop, ja que la majoria de persones consulten les xarxes amb el dispositiu mòbil. Tria una foto natural, en la que siguis molt tu.

La imatge de fons, per a molta gent, és opcional. Però hem de tenir clar que a LinkedIn venem emocions i, gràcies a les emocions que despertis en la teva audiència, connectaràs amb clients. Abans que una persona accedeixi al teu perfil complet, veurà el teu nom, la teva foto de perfil i el teu títol. Això li proporciona molt poca informació sobre tu. Si entren al teu perfil veuran, a més de les dades que ja han vist, la teva imatge de fons. Per això és important triar-ne una que tingui relació amb el que has escrit en el teu resum. Comunica, reforça allò que has expressat breument.

Si creus que ha arribat l’hora de millorar el teu perfil de LinkedIn i creus que podem donar-te un cop de mà, no dubtis a contactar amb nosaltres! Estarem encantats de fer que LinkedIn sigui una via per connectar-te amb els teus clients.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn