are you online now?

Carregant...

Instagram elimina els likes: Com afecta això als perfils de les empreses?

likes

Les xarxes socials com Instagram, Twitter o Facebook han arribat a les nostres vides per quedar-se. Ara, una d’aquestes plataformes pren una decisió rellevant: Instagram elimina els likes. Descobreix exactament de què es tracta.

Expressat així, aquest canvi sona molt dràstic ja que un dels incentius d’aquestes plataformes de sociabilització digital és, precisament, visualitzar quin nivell d’acceptació té el teu post publicat. És per això que hem de concretar una mica.

Si la notícia és que Instagram elimina els likes, vol dir, sent precisos, que aquests no es veuran en la publicació i el matís és important, perquè la funció de marcar likes, no desapareixerà del teu compte; podràs seguir clicánt-los en les publicacions que t’agradin. El que succeirà és que ara els “m’agrada” rebuts, només els veuràs tu, com a propietari d’un compte d’Instagram.

Però ¿Perquè Instagram oculta els likes?

Fins a la data, els likes et permetien saber quin nivell “d’èxit” tenia el teu contingut publicat. En aquest sentit Instagram ha detectat que això pot repercutir en el teu estat d’ànim o el de molts usuaris que tinguin una franja d’edat més jove.

La decisió presa vol, per tant, preservar i protegir la teva salut mental o en qualsevol cas la de molts joves, ja que hi ha un risc d’afectació negativa en la psicologia del públic adolescent especialment.

Conseqüències per als perfils de les empreses i els influencers

Les marques que utilitzen la plataforma per promocionar no veuen aquesta mesura amb bons ulls. Per a aquestes empreses, no poder visualitzar els “m’agrada” de la competència i que els usuaris no visualitzin els seus, implica veure’s privats d’una eina de valoració dels seus continguts versus continguts similars dels seus rivals comercials.

De la mateixa manera els influencers que sempre han promocionat el gran nombre de likes que reben per les seves publicacions, no es poden valer d’aquesta dada ja que les marques que busquen col·laborar amb ells no visualitzaran els likes.

Cal remarcar que, tot i que és cert és que Instagram elimina likes,la resta d’elements analítics de la plataforma, com són els comentaris que escriuen tots els usuaris i la resta de paràmetres de mesurament intern dels comptes, segueixen operatius.

La decisió presa per aquesta popular plataforma pot suposar una oportunitat, perquè el món dels influencers,les empreses i les seves marques s’apliquin en la creació dels continguts perquè les publicacions elaborades i de qualitat van a tenir més visibilitat. De fet, l’algorisme d’Instagram té uns objectius clars: filtrar likes superficials, publicacions sense comentaris i lentitud en la interacció, etc. L’objectiu és elevar qualitat de les publicacions.

Per contra, la proliferació de “m’agrada” falsos promoguts pels indesitjables bots o els usuaris que en el passat hagin pogut utilitzar trampes digitals per aconseguir un engagement més elevat, ho tindran molt més difícil per a “colar” likes anònims i programats.

Així, des Ayonow, et convidem a que descobreixis com apliquem aquestes novetats per potenciar la teva marca o promocionar la teva empresa. Anima’t a conèixe’ns.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn