Hosting CDmon i les seves característiques

cdmon

Hi ha molts tipus de hostings però el Hosting CDmon és un dels més fiables.

Tots els que treballem en un àmbit digital necessitem tenir publicada una pàgina web on s’hi exposi la informació que volem fer pública. Però on podem desar i allotjar aquesta informació digital? Quin és el sistema més segur per allotjar un espai web?

La resposta i la solució correcta es troba en un espai hosting. Si vols saber què són, com funcionen i com és el sistema Hosting CDmon, llegeix aquest article!

Què és un hosting web?

Un hosting web és un servei d’allotjament web que permet instal·lar plantilles i gestors del tipus WordPress o d’altres com gestors de contingut com Joomla o el Prestashop. Aquestes instal·lacions et permetran construir la teva pàgina web i treure’n el màxim rendiment per afavorir a la teva empresa.

A més, el servei de hosting també permet tenir associats els comptes de correu electrònic al domini de la teva empresa.

El hosting de CDmon i els seus serveis

CDmon és una empresa catalana, nascuda el 2002 a Malgrat de Mar. Aquesta empresa té les oficines centrals a Barcelona i és on també es pot localitzar el seu datacenter. CDmon ofereix una gran varietat de serveis, dels quals cal destacar:

  • Registre de dominis
  • Hosting compartit
  • Servei de correu electrònic
  • Servidors administrats
  • Servidors dedicats

A més, per a tots aquells que vulguin fer proves amb els seus sistemes, ofereix un servidor de proves limitat a 30 dies. Per tant, tots els clients que vulguin gaudir dels seus serveis poden sol·licitar una demo.

La qualitat dels hostings

Quan es vol contractar un hosting s’ha de tenir en compte molts aspectes, un d’ells és la qualitat del proveïdor. Hi ha moltes empreses de renom que ofereixen un servei que, sovint, no s’adapta a les necessitats del moment. Si busquen un servei d’aquestes característiques, un dels punts més importants que s’han de valorar són la càrrega de dades de la teva web i la capacitat d’emmagatzematge.

Suport tècnic, velocitat i seguretat

Aquestes són les tres característiques principals que has de procurar que et compleixi el teu proveïdor de hosting.

El suport tècnic és un dels pilars fonamentals de qualsevol relació comercial. Un bon proveïdor de hosting, com hosting CDmon s’implica amb la instal·lació, el seguiment i el manteniment de tots els seus clients.

La velocitat que ofereix un hosting web és primordial i, en part, motiu de contractació. La velocitat del hosting pot ser el punt d’inflecció entre tenir moltes visites o no tenir-ne cap. Escollir un hosting i un proveïdor que et garanteixin un bon servei, és clau.

I, per últim, la seguretat. Assegura’t que es facin còpies de seguretat recurrentment i que la informació que hi allotgis estigui protegida de virus i amenaces informàtiques.

Si necessites un servei de hosting volem explicar-te que des de Ayonow te’l podem oferir. Contacta’ns i t’explicarem els serves que el hosting CDmon pot fer per tu i per a la teva empresa. La seva facilitat de gestió i les seves possibilitats et sorprendran!

Write a comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada