are you online now?

Carregant...

Facebook ha mort? No

Facebook

Facebook és una de les xarxes socials més antigues. Sí, sí, com ho llegeixes, ¡antiga! Però, vol dir això que Facebook ha mort? Són encara útils les campanyes publicitàries en aquesta xarxa? O estem perdent el temps i els diners? Doncs res d’això! Facebook té un llarg recorregut encara. El que passa és que, amb els anys, s’està adaptant als canvis. Anem a veure-ho!

Facebook: la “mare” de totes les bases de dades

Quan ens obrim un perfil de Facebook, aquesta xarxa es fa amb moltes, moltíssimes de les nostres dades personals. Aquesta és la principal característica de Facebook, i és precisament el seu punt fort.

De què ens serveix a nosaltres, com a empresa, que Facebook tingui totes les dades dels seus usuaris? De molt. Per començar, aquesta multitud de dades personals és ideal per poder organitzar campanyes publicitàries organitzades en petits nínxols. D’aquesta manera, podem crear una publicitat gairebé personalitzada.

Sabem que les campanyes publicitàries a Facebook ofereixen molt bons resultats, ja que les seves opcions de segmentació són molt altes. Com aconsegueixen segmentar tan al detall a l’audiència? Com comentàvem unes línies més amunt d’aquest article: perquè Facebook és la major base de dades. D’altra banda, també és molt important que no oblidem que el cost econòmic d’aquestes campanyes és molt baix, sempre que aconseguim optimitzar de manera correcta les campanyes publicitàries que elaborem.

Un altre avantatge que té Facebook com a gran base de dades és que és el propietari d’Instagram. Al formar part de la mateixa empresa, el seu sistema d’anuncis va associat. I no hem d’oblidar que Facebook, fa relativament poc, va adquirir Whatsapp. Ja fa un temps que es diu que hi haurà la possibilitat que els usuaris de WhatsApp rebin publicitat personalitzada, cosa que ja succeeix a Instagram.

Com hem de fer servir ara Facebook?

Com Facebook ha canviat, ara som nosaltres els que hem de canviar la nostra manera d’utilitzar-lo.

Comencem pel target: a Facebook hi ha els pares dels millennials. Són els seus pares els que tenen el poder adquisitiu. Aquest és el nostre públic ideal.

En l’actualitat, a més de tenir activa un Fan Page, el que ens interessa com a empresa és incidir en els grups de Facebook. Alhora que configurem campanyes a Facebook Ads, no hem de perdre de vista que hem de compartir informació de qualitat. Tenim l’obligació de captar seguidors nous que s’enamorin de la nostra marca i, alhora, conservar als seguidors que ja ens coneixen. Com podem fer això?

En primer lloc, hem de compartir continguts de valor. Facebook ens ofereix ara eines noves la mar d’atractives com els vídeos en directe, imatges, àlbums o les stories, que no oblidem que es comparteixen al mateix temps a Instagram.

Compartir continguts de valor i qualitat en els grups de Facebook és una manera excepcional de captar seguidors. Si volem dur a terme una acció per aconseguir captar seguidors de forma orgànica, hem de tenir clar que cal compartir contingut de qualitat en primer lloc. En segon lloc, hem de generar confiança a la nostra audiència, i mantenir-la. En darrer lloc, però no menys important, aconseguirem crear engagement amb la nostra comunitat.

Estàs disposat a posar-te al dia amb el teu Facebook?
Si no tens temps de gestionar-ho, posa’t en contacte amb nosaltres.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn