fbpx

Estratègia de marketing 360º | El camí a l’èxit

mkt 360

Si vols posar en pràctica una acció innovadora que no deixi indiferent a ningú, estàs de sort! Avui et parlarem de l’estratègia de marketing 360.

Si vols destacar entre la competència, arribar a més públic i obtenir millors resultats de les teves accions, llegeix atentament aquesta entrada.

Què és una estratègia de marketing 360?

Aquesta estratègia engloba totes les eines que hi ha existents per impactar al consumidor. Ja sigui online o offline. S’anomena de 360º perquè expressa l’amplitud de totes les eines que es poden utilitzar per plantejar una estratègia i aconseguir l’objectiu que es vol.

Una estratègia d’aquesta mena reuneix totes les àrees possibles del marketing i les intercala per obtenir una altra via a seguir. Es poden intercalar diversos canals com la imatge, el so, el moviment i entorns complementaris. Fent que expressin i transmetin un missatge uníson per captar l’atenció del client i fidelitzar-lo.

Si necessites exemples pràctics per veure com una estratègia de marketing 360 pot afavorir la teva comunicació, a Ayonow t’ho podem preparar. Som capaços d’elaborar campanyes utilitzant estratègies SEO, amb publicitat, campanyes digitals, incursions a premsa i blogs i molt més. Tot, per aconseguir l’objectiu marcat.

En definitiva, una estratègia d’aquest tipus és tot terreny i permet una infinitat de combinacions.

Per a què s’utilitza el Martketing 360?

És essencial conèixer els casos que es pot aplicar aquesta estratègia, ja que ens pot ajudar a aconseguir els nostres objectius i assolir-los de forma exponencial.

Com ja hem vist, es tracta d’una estratègia que utilitza tots els mitjans necessaris per impactar al consumidor. I aquest, precisament, és el seu benefici principal, impactar. Però, a més, també s’utilitza per reafirmar la presència de la marca i ajudar-la a ser present en més canals.

Altres característiques positives són:

  • Amplia el radi d’acció
  • Augmenta la possibilitat de ser vist
  • Millora i reforça la reputació de la marca
  • Ajuda a captar nous clients
  • Millora la qualitat i el resultat de les accions
  • Fidelitza els clients existents
Aposta per una estratègia de marketing 360

Què et sembla aquesta manera de treballar totes les estructures de marketing que tenim disponibles? A nosaltres ens sembla que és la millor manera per aprofitar al màxim els recursos que destinem a promoció.

Poder impactar a més usuaris sense un gran dispensi, ja és possible. Només cal sincronitzar totes les accions que es facin i portar-les a terme als mitjans idonis. Si es fa de la manera correcta evitaràs problemes recurrents com la saturació d’impactes que, en alguns casos, es torna contraproduent.

A més, recorda que una estratègia de marketing 360 et pot ajudar a descobrir i conèixer millor les necessitats dels teus consumidors. Així com els entorns on realment es mouen i consumeixen oci o entreteniment. Ja que utilitzaràs els canals i els missatges específics i adequats. També podràs satisfer les seves necessitats al moment precís.

Descobreix una nova manera de fer marketing i publicitat! Estem segurs que utilitzant la combinació perfecta de totes aquestes eines 360 es podrà assolir el camí de l’èxit empresarial i comunicatiu que tant esperes.

Write a comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada