are you online now?

Carregant...

És possible el Màrqueting Experiencial a través d’una pantalla?

expe

Comencem pel començament! Vols saber què és el màrqueting experiencial? T’ho expliquem en quatre paraules! Són esdeveniments molt ben planificats, amb cura i dedicació, per crear consciència de marca. Aquesta és una classe d’estratègia que, encara que no ho creguis, farà un gran favor a la teva marca. Parlem-ne!

Aconseguir el compromís del client

Tots tenim clar que el factor més complicat d’aconseguir és el compromís del teu client. El màrqueting per correu electrònic, el màrqueting a través de les xarxes socials i el màrqueting de continguts poden personalitzar l’experiència del teu client a un cert nivell. Però cal que tinguem ben clar que mai aconseguirem crear una interacció real entre el teu client i la teva marca.

El màrqueting tradicional et pot ajudar amb la teva base de clients. Com a molt, et pot oferir dades sobre clients potencials futurs. La diferència principal del màrqueting experimental és que aconsegueix que els clients se submergeixin en la marca d’una manera molt més fàcil i més ràpida del que podrien a través de la pantalla rebent els inputs de campanyes tradicionals.

Amb el màrqueting experiencial, si l’esdeveniment organitzat per la teva marca interessa, el teu client, o futur client, ho compartirà sense dubtar a les seves xarxes. Això significa que, sense haver de fer inversions extres en publicitat, la teva marca estarà a la vista de tothom, aconseguint estar en boca de clients i possibles clients.

El màrqueting experiencial et dona visibilitat

Sabem, estadísticament parlant, que més de la meitat dels clients tenen clar que confiarien en una marca si veuen publicacions positives sobre ella a les xarxes. Per això, si prèviament has aconseguit el compromís del teu client, et serà fàcil aconseguir, gràcies a ell, la visibilitat que tant desitges.

Si la teva marca genera confiança, el client s’hi comprometrà i, d’una manera totalment lliure, et donarà visibilitat a les seves xarxes d’una manera totalment generosa i gratuïta. Compartirà imatges, hashtags i, d’aquesta manera, les seves amistats coneixeran la teva marca.

Aconseguir la fidelitat

En l’actualitat, és molt difícil aconseguir que el client sigui fidel a la teva marca en exclusiva. El client rep, a través de les seves xarxes, multitud d’inputs de la teva marca i d’altres marques de similars. Com pots retenir-los i que et consumeixin a tu?

D’una banda, si organitzes un esdeveniment, li hauries de prometre al client que coneixerà encara millor la teva marca. Li has de vendre que podrà provar els teus productes de manera gratuïta, potser provar productes que encara no estan al mercat, i que la seva opinió serà valuosa. Pots organitzar un taller, amb poc públic i amb atenció personalitzada. Una altra bona idea és organitzar una visita guiada per les teves instal·lacions, perquè vegin com s’elabora el teu producte i puguin conèixer el teu equip humà.

T’hem convençut? Estàs decidit a implementar tècniques de màrqueting experiencial a la teva empresa? Parlem-ne! Podem donar-te un cop de mà assessorant-te en quin tipus d’esdeveniments encaixen millor amb la teva marca.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn