Troba vídeo keywords per posicionar-te a Google

vídeo keywords para posicionarte en Google

Com rastreja Google les posicions de classificació de vídeos de YouTube per a una paraula clau específica? La resposta, trobant les vídeo keywords adequades.

Amb simples complements per al navegador com Tubebuddy podem rastrejar fàcilment les posicions de classificació dels vídeos del nostre canal de YouTube per a una paraula clau específica. Eines imprescindibles per YouTubers o per als que vulguin fer créixer el seu canal de Youtube, amb nombroses característiques. El procés de SEO de YouTube comença amb la recerca de paraules clau de vídeo.

Com trobar les paraules clau adequades per als teus vídeos de YouTube?

Moltes són les paraules clau que podem triar i apostar per elles, però realment són les paraules òptimes? Com podem saber quines són les que ens van millors resultats?

Suggeriments de YouTube

Una de les millors estratègies és usar l’opció “Buscar Suggeriments de YouTube” i afegir una paraula o frase. YouTube lliura un munt de paraules clau relacionades amb el que vas escriure.

Per què és una bona estratègia? Aquestes paraules que suggereix Youtube són termes que la gent escriu en la pròpia plataforma. Així que no hi ha necessitat de preguntar-se si són populars o no. Si YouTube te’ls suggereix, són el 1000%. Analitzar la competència.

També pots anar a un vídeo popular similar al teu nínxol i copiar les mateixes paraules clau amb les que s’optimitza el vídeo. Com probablement sàpigues, l’optimitzacióde paraules clau és una part clau de YouTube SEO. Llavors, si un vídeo té moltes vistes, el més probable és que aquest vídeo s’optimitzi al voltant d’una paraula clau popular.

Font de trànsit: cerca de YouTube

També podeu trobar algunes paraules clau excel·lents en el teu informe de YouTube “Font de trànsit: cerca deYouTube”.Aquest informe mostra totes les paraules clau que els usuaris de YouTube han buscat per trobar els teus vídeos. En molts casos, aquestes són paraules clau que ja coneixes -ja que són les que vas fer servir per optimitzar els teus vídeos-. Però de vegades trobaràs un grapat de paraules clau que mai haguessis pensat.

Paraules competitives sí o no?

Tot el que heu de fer és buscar una paraula clau i consultar els “resultats: resultats de cerca de youtube”. El número que ens indica representa el nombre total de vídeos a YouTube sobre aquest tema. Com més gran sigui aquest nombre, més competitiva és una paraula clau. per tant, potser el teu millor estratègia pot ser orientar les paraules clau que tenen un nombre baix de “Sobre els resultats”.

Alguns consells més per aconseguir les millors vídeo keywords
  • Esbrineu quines preguntes poden respondre els teus vídeos i crea contingut o keywords que facin exactament això. Ajudarà ser el més concís possible, expressar la pregunta al titular i respondre la pregunta el més aviat possible en el text. Sí, els vídeos de YouTube també han de portar el màxim de text o contingut possible en l’espai de descripció.
  • Amb cada recerca de paraules clau, obtindràs dades completes que pots segmentar i filtrar segons les teves necessitats i el teu nínxol.
  • També obtindràs i idees de paraules clau i oportunitats per orientar. Si certes paraules clau són massa difícils de classificar, sempre pots optar per les paraules clau suggerides.

Descobreix com AYONOW pot ajudar-te en la recerca i l’optimització de les paraules clau.