are you online now?

Carregant...

El Podcast: 5 tips de 2020

podcast

Començarem pel bàsic: què és un Podcast? El Podcast és un suport de contingut àudio. N’hi ha de tot tipus de temàtiques i, la seva principal característica és que és de molt fàcil consum. Pots trobar Podcast humorístics, de màrqueting, de negocis, de meditació… Si t’estàs plantejant començar a crear una sèrie de Podcast, tot seguit et presentem els tips que marcaran tendència aquest 2020.

Tip 1. Cuida l’experiència d’usuari

Com en tots els aspectes del màrqueting, el Listener Experience o experiència d’usuari és un dels aspectes més importants a tenir en compte. Si aconsegueixes crear una experiència d’usuari òptima, l’oient tornarà a escoltar el contingut del teu Podcast habitualment. D’aquesta manera, el teu Podcast fidelitza el teu oient. I, en conseqüència, el teu oient es converteix en el millor ambaixador de la teva marca, del teu Podcast, del teu contingut.

Tip 2. Atreveix-te amb transmissions en directe

Fer un Podcast en directe és arriscat, evidentment. Si t’equivoques, els teus seguidors en seran testimoni. Si et quedes en blanc, patiran amb tu. Però, precisament per això, un Podcast en directe és molt valorat entre els teus seguidors. A més, és una ocasió única per interactuar amb ells, saludant-los en directe i, fins i tot, anomenant els membres de la teva comunitat que són influents. Pots fer concursos, sessions de preguntes i respostes… Les possibilitats són infinites i els teus clients agrairan aquesta experiència tan propera.

Tip 3. Crea contingut interessant

Com en totes les experiències de màrqueting, l’usuari valora, cada vegada més, la qualitat del contingut rebut. El client està saturat d’informació i ja no vol palla. L’usuari vol que, quan clica en un enllaç, el que rebi a canvi valgui la pena. Aspectes que has de tenir en compte:

  • Per començar, edita i elimina els talls de conversa que no aporten res. Fins i tot, pots eliminar els silencis llargs que puguin haver quan, per exemple, qui parla fa una pausa per pensar com seguir el seu discurs.
  • Retrocedir o avançar un Podcast no és senzill. Per tant, és important ser concret en el missatge que vols transmetre i fer un resum dels punts més importants que tractaràs.
  • Per finalitzar tracta, en cada episodi, un tema diferent. D’aquesta manera, gràcies al títol de cada Podcast, els teus oients sabran què escoltaran.

Tip 4. Cuida la qualitat del teu àudio

Un aspecte molt important a tenir en compte és que, la majoria d’usuaris de Podcast, els consumeixen de camí a la feina, mentre fan esport… Això significa que el teu Podcast ha de tenir molt bona qualitat d’àudio, perquè es pugui gaudir escoltant-lo amb els auriculars tot i que, per exemple, passi al costat una moto.

Tip 5. La durada

La gran tendència per aquest 2020 són els microPodcast. Emissions d’uns 10 o 15 minuts ens els que pots comunicar un missatge concret, breu, concís i que va directe al gra. El client, que va ocupat, que té mil coses a consultar per Internet, ho agrairà. La brevetat fidelitzarà el teu client.

T’has decidit a crear el teu Podcast? Esperem que aquests 5 consells et siguin d’utilitat!

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn