are you online now?

Carregant...

El linkbuilding com a estratègia de posicionament web

Linkbuilding

El linkbuilding és una tècnica molt utilitzada per millorar el SEO i el posicionament d’una pàgina web. Aquesta acció és sol incloure dins el pla de marketing digital d’una campanya i fàcilment es poden veure els seus resultats.

El linkbuilding ajuda a guanyar notorietat a la xarxa i als buscadors d’internet. Vegem què és i per a què serveix.

Linkbuilding, el teu nou aliat en posicionament

Linkbuilding significa construir enllaços i d’això tracta aquesta pràctica. Dit d’una altra manera, s’intenta aconseguir que enllaços externs apuntin cap a la teva pàgina. D’aquesta manera s’ajuda a que els usuaris trobin millor la nostra pàgina web i millora la seva indexació.

La col·locació d’aquests enllaços es fa de manera natural i orgànica. És a dir, que siguin els responsables de les webs externes que trobin els enllaços de la teva pàgina, els trobin interessants i els vulguin destacar. Per tal que això ocorri s’ha de treballar molt bé un punt: la informació i el contingut. Han de ser d’interès i de gran valor.

Estratègies de Linkbuilding

En primer lloc, i abans de treballar una estratègia d’aquest tipus, t’has d’assegurar que la teva web estigui optimitzada onpage. Recorda que Google prioritzarà els enllaços que porten tràfic directe a la teva web. Un cop assolit i repassat aquest punt, has de saber qui hi ha diverses estratègies que t’ajudaran a portar a terme una bona campanya de linkbuilding. Les més comunes són aquestes:

  • Perfils socials, foros i directoris: Aconseguir que perfils reconeguts i amb reputació premiïn el teu contingut i el viralitzin a través de les xarxes, serà d’utilitat. Aconseguir això serà més senzill si tens un bon equip de Community Maganers que saben com gestionar els teus perfils socials. La finalitat d’aquesta acció és arribar a ser publicat al major nombre de pàgines, blogs o perfils.
  • Comentaris: Si ets actiu als blogs o acostumes a deixar la teva opinió a la web dels altres, aprofita per compatir un enllaç teu-
  • Guest posting: Aquesta acció consisteix en seleccionar pàgines web a les que et permetin col·laborar. Llavors, en cada article hi pots recomanar un enllaç de la teva web. D’aquesta manera podràs obtenir més tràfic web dins un sector més professionalitzat. Google considera que aquesta acció de linkbuilding és de qualitat i les premia millor que d’altres.
  • Reclama mencions per a cada enllaç: Sovint et trobaràs en que algunes marques comparteixen el teu contingut sense mencionar la font d’informació. O bé sense apuntar la pàgina original. Si et trobes en aquest cas, convida’ls a mencionar-te.
  • Contingut. Una bona estratègia de linkbuilding i una bona estratègia de posicionament es basen en el contingut. Crea contingut de valor dirigit al teu target. Google ho recomana i ho premia. Per aconseguir-ho pots utilitzar tutorials, infografies, entrevistes, articles d’opinió o estudis. Si tens un contingut de qualitat i aquest és interessant, serà més fàcil que et comparteixin.

Esperem que amb aquests apunts hagis entès què és el linkbuilding i quines estratègies són les més útils. Si necessites que et plantegem un exemple més acurat i adequat al teu camp, contacta’ns. L’equip professional d’AYONOW t’assessorarà!

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn