are you online now?

Carregant...

Eines i aplicacions per realitzar teletreball

teletreball

Estem immersos en una situació que, fins fa unes setmanes, ens hauria semblat absolutament demencial. El coronavirus ens ha obligat a canviar la nostra vida en la seva totalitat. El daltabaix que ha creat en la nostra societat està, tot just, començant. El trasbals en la nostra manera de relacionar-nos, de treballar, de gaudir del nostre esbarjo ha estat monumental. No podem sortir al carrer amb normalitat i, per això, molts de nosaltres hem hagut d’optar pel teletreball. Si la teva empresa també ha hagut de triar aquesta opció, en aquest post et recordem algunes de les eines i aplicacions més efectives per realitzar teletreball.

Slack

L’objectiu principal d’aquesta eina de teletreball és reduir l’ús del correu electrònic. Bàsicament consisteix en un xat en el que intercanviar tot tipus d’arxius amb el teu equip, tant els que tens al teu equip com els que tens al núvol.

Discord

Aquesta segona eina que et presentem funciona de manera semblant a la que t’hem comentat anteriorment, Slack. Discord et permet crear canals de comunicació separats per diferents temes. Alhora, et permetrà fer trucades de veu.

Google Drive

Tots sabem que Google Drive és una de les eines més potents per realitzar teletreball. Gràcies a ella, vàries persones del teu equip podran treballar alhora en els mateixos documents. A més, es poden anar veient les revisions que es van fent i suggerir canvis.

Skype

L’aplicació de Microsoft és una eina fantàstica a l’hora de fer reunions telemàtiques: a banda de permetre les videotrucades i xats (també de grup), et permet enviar arxius. Aquesta app disposa de la versió gratuïta, però pots optar per pagar una subscripció i gaudir dels avantatges de Skype for Business. Si optes per la versió de pagament, podràs trucar fins a 250 persones, i s’integrarà automàticament amb el teu Office 365, incloent els teus calendaris i contactes.

Zoom

Aquesta aplicació és molt coneguda per oferir-nos la possibilitat de fer videotrucades de grup. En la versió gratuïta, podràs fer reunions sense límit, però amb un límit de temps: 40 minuts. Si tries la versió de pagament més cara, podràs organitzar reunions de fins a 1.000 assistents. De totes maneres, no pateixis: entremig trobaràs moltes més opcions. Aquesta aplicació ha tingut, però, alguns problemes amb el tema de la privacitat dels seus usuaris, pel que et recomanem que t’informis bé abans de decidir-te per ella.

Workplace

Facebook ha creat una eina gratuïta anomenada Workplace. Amb ella, les empreses poden estar en contacte, fent trucades i enviant arxius. També disposaràs d’emmagatzematge. A més, disposes d’una versió de pagament: amb ella, podràs vincular-te amb altres eines comercials. Si disposes de Facebook, treballar-hi et serà molt senzill. Alhora, si ets usuari de Facebook, ets conscient dels problemes de privacitat que aquesta xarxa ha tingut històricament.

Trello

Trello és la eina per excel·lència per conservar la teva vida laboral organitzada a la perfecció. En un mateix plafó podràs organitzar llistes de tasques i projectes que, a més, podràs compartir amb companys. Alhora, el responsable podrà portar una supervisió continuada de l’avenç dels projectes.

Microsoft’s Teams 

Aquesta és una eina que facilita el contacte entre empreses, igual que l’esmentada al principi d’aquest post, la Slack. Aquesta aplicació de teletreball et permetrà crear sales de conferències virtuals, xatejar i fins i tot enregistrar les reunions. Aquesta eina, en aquests moments de coronavirus, ofereix 6 mesos gratuïts.

Hangouts de Google

Aquesta eina de teletreball va integrada amb el servei de correu electrònic Gmail. Aquesta característica la fa molt pràctica per a les empreses que es comuniquen mitjançant G-Suite. Ofereix serveis com enviar imatges i vídeos, fer trucades de veu, fer videotrucades i crear xats.

Esperem haver-te ajudat a triar l’eina de teletreball més adient per a la teva empresa. Si t’ha quedat algun dubte, pots contactar amb el nostre equip en qualsevol moment i et donarem un cop de mà!

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn