are you online now?

Carregant...

Com fer publicitat a les xarxes socials i no morir en l’intent?

social ads

La publicitat ha donat un gir de 180º amb la irrupció de la tecnología i, especialment, de les xarxes socials. Si abans invertir-hi suposa una inversió considerable, ara per molt poc és possible arribar a milions d’usuaris i fins i tot segmentar pels seus perfils. Però, com podem fer publicitat en xarxes socials i obtenir l’èxit esperat?

Què cal tenir en compte en la publicitat a les xarxes socials

ha múltiples formats que podem utilitzar a l’hora de fer publicitat en xarxes socials. Com per exemple les imatges, els vídeos, els formularis, carrusels, etc. Aquesta varietat d’opcions pot esdevenir un problema en si mateix, al no tenir clar per quin convé decantar-se.

Sigui el que sigui el que s’utilitza, aquest tipus de publicitat en les xarxes socials rep el nom de Social Ads. Una eina amb innombrables beneficis per a una marca, però que si no utilitzar-se com correspon, caurà en sac trencat.

I quins aspectes tan rellevants són els que hem de tenir en compte al desenvolupar la nostra estratègia? Doncs són principalment tres: en primer lloc, hem de tenir clar quin és el nostre objectiu, com atreure visites a la web, promocionar una oferta o producte específic, guanyar leads, etc.

En segon lloc, no tenir clara la prioritat en les xarxes socials, és a dir, l’engagement.Tot i que els likes i el nombre de seguidors són atractius són atractius a primera vista, el que resulta realment valuós és el nivell d’interacció amb la nostra audiència. És a dir, el nombre de comentaris rebuts i les converses que es generen entre empresa i públic objectiu.

I parlant de públic objectiu vam arribar a el tercer punt a tenir present en la nostra estratègia de Social Ads: definir a qui volen atreure. Les xarxes socials permeten segmentar usuaris per zona geogràfica, sexe, edat i fins i tot preferències. Perquè una campanya sigui efectiva, és imprescindible dirigir-la a qui tenen més probabilitats d’interessar per ella.

Consells per no morir en l’intent

Defineix els teus objectius

No ens cansarem de dir-ho. Si no tens una meta, les teves accions no tindran direcció i difícilment aconseguiràs els resultats que desitges obtenir. Tenir clar quin és el nostre objectiu no només és vital com empreses, sinó que ens ajuda a triar i optimitzar el pressupost en les xarxes socials.

Usa els administradors d’anuncis

Encara que ens pugui semblar que el procés és el mateix, en xarxes socials com Facebook, la segmentació difereix quan vam optar per crear el nostre anunci des de l’administrador que si ho fem des de l’opció de fer una promoció. Com més puguis concretar el perfil d’usuari a què vols enfocar-te, millors seran els teus resultats.

Mesura els resultats

Monitoritzar totes les accions que es duen a terme és el que ens permetrà identificar què és allò que funciona i què no. Així, podràs activar o desactivar el que no et doni resultats o introduir canvis que et permetin optimitzar al màxim teu pressupost. Per aconseguir-ho, pots instal·lar el píxel de Facebook a la teva pàgina web i així observar el que fan els usuaris a la teva pàgina web. A més, hi ha nombroses eines gratuïtes que han estat dissenyades específicament per gestionar campanyes.

Vols millorar la visibilitat de la teva empresa a través de la publicitat en xarxes socials? En Ayonow som especialistes en comunicació i podem fer que els teus campanyes s’enlairin. Parlem!

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn