are you online now?

Carregant...

Com fer enlairar les teves campanyes de videomarketing amb els Bumper Ads?

video

Encara que potser no et resulti familiar aquest concepte, del que sí estem segurs és que en alguna ocasió has visualitzat el que són els Bumper Ads. Aquests minianuncis de petita durada i visualització obligatòria poden ajudar-nos a promocionar la nostra marca. Vols conèixer els avantatges?

En què consisteixen els Bumper Ads

Els Bumper Ads són els anuncis de molt curta durada, concretament de sis segons que podem veure en diferents pàgines web. La més destacada és YouTube, i la característica que defineix a aquests minianuncis és que no podem botar.

Ja que es tracta d’una visualització obligatòria si volem gaudir de contingut seleccionat, estarem aconseguint arribar a un públic molt ampli. Però a més de connectar amb clients potencials, s’aconsegueix promocionar la marca.

Perquè els Bumper Ads resultin un èxit, és convenient centrar-se en un únic propòsit. A l’ésser la durada tan curta, cal decantar-se per una característica concreta del producte o servei en qüestió. Però això sí, cal comunicar-la amb creativitat! I per descomptat, no t’oblidis d’oferir un pla d’allò que vols promocionar.

Davant tanta informació i publicitat, l’originalitat sempre obté més punts per triomfar. A més de jugar amb els colors i amb una música captivadora, també es considera bona idea fer tres Bumper Ads que siguin continuació uns dels altres. Així aconseguiràs crear expectació!

Avantatges d’incloure Bumper Ads en les teves campanyes

Els beneficis per a una marca a l’utilitzar els Bumper Ads són molt amplis i compensen amb escreix la inversió que cal realitzar en ells. A continuació et deixem els avantatges més destacades que es poden obtenir.

Augment de la visibilitat

L’abast dels Bumper Ads es compara amb el de les grans campanyes de publicitat, ja que els anuncis queden exposats a un públic molt gran. No obstant això, el cost d’aconseguir aquesta visibilitat tan elevada és molt més baix que la inversió que suposen aquelles.

Gran abast

YouTube compta actualment amb al voltant de 1.500 milions d’usuaris a nivell mundial. A més, és una de les xarxes socials més populars entre la població, amb visualitzacions diàries per part de persones de tots els perfils.

Personalització per segments

Gràcies a Google Adwords, els anuncis poden personalitzar per arribar únicament al nostre públic objectiu. La segmentació pot estar basada en diferents aspectes, com l’edat, la zona geogràfica, l’estat civil, el gènere o els ingressos econòmics, entre d’altres.

Obligatoris però poc molestos

A diferència d’altres anuncis, la durada tan limitada que tenen els Bumper Ads fa que siguin ben tolerats per la majoria dels usuaris. D’altra banda, qualsevol distracció suposaria perdre el principi de la visualització desitjada, el que fa que s’augmentin les probabilitats de visualització.

Faciliten el remàrqueting

El canal de YouTube va connectat al compte d’AdWords. Per tant, i d’acord amb els estudis de Google, visualitzar anuncis TrueView i Bumper Ads facilita el record en la memòria, en comparació amb els que només s’exposen als primers.

I aquests són només alguns exemples dels avantatges que els Bumper Ads tenen per a una marca. Atès que el seu cost és bastant baix, són en definitiva una inversió segura que ens garantirà nombroses visualitzacions.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn