are you online now?

Carregant...

Com crear una botiga i catàleg per Instagram Shopping

instagram

Si tens una botiga online, ja deus saber que un pas més a fer és crear la teva botiga a Instagram. Tenint en compte que més de 500 milions d’usuaris d’Instagram utilitzen la plataforma diàriament i, com a mínim, la meitat d’ells segueix algun compte de negoci, no servir aquesta plataforma per promocionar els teus productes és un error. En aquest post, parlarem de com posar en marxa la teva botiga virtual d’Instagram.

Què és una botiga d’Instagram?

La botiga d’Instagram et permet integrar el teu catàleg de productes amb el teu perfil d’Instagram. D’aquesta manera, podràs promocionar qualsevol dels teus productes directament als teus seguidors en aquesta xarxa. Com podràs fer-ho? Podràs fer-ho de diverses maneres: publicacions, stories, reels o, també, a la pestanya anomenada “botiga” al teu perfil.

Per què funciona la botiga d’Instagram?

Per començar, facilita la vida al comprador. Si disposes d’una botiga a Instagram, el comprador no haurà de sortir de la xarxa social i entrar a la teva web per comprar el producte que desitja. Sense sortir d’Instagram i amb uns pocs clics, podran triar el producte i pagar-lo de manera ràpida i còmoda.

En segon lloc, et permet promocionar els teus productes directament. Instagram et permet connectar amb el teu públic objectiu i aprofundir les relacions amb els teus clients. Pots incloure les promocions dels teus productes en les teves publicacions i històries i evitar la molèstia de molestar als seus seguidors. S’ha acabat allò de convidar-los a que facin clic a l’enllaç de la biografia. A partir d’ara, pots etiquetar els productes d’igual manera que etiquetem persones.

Com crear una botiga d’Instagram?

Abans de crear la teva botiga d’Instagram, primer cal que disposis d’una botiga de Facebook. Per què? Doncs perquè Instagram extreu la informació de Facebook. Per crear la teva botiga a Facebook existeixen dues opcions. Tot seguit te les expliquem.

La primera opció consisteix en crear una botiga de Facebook independent. Aquesta opció et pot donar problemes ja que, per començar, l’administrador de comerç electrònic de Facebook no és perfecte. Tampoc recomanem aquesta opció perquè segurament disposes ja d’una Fan Page per a la teva botiga. Per tant, si ara crees una botiga de Facebook independent, et trobaràs que et caldrà administrar dues botigues separades, amb comandes que arribaran per diferents vies i hauràs de fer el seguiment de l’inventari per duplicat. Per tant, no la trobem gaire recomanable.

La segona opció consisteix en sincronitzar la teva web de comerç electrònic amb la teva pàgina de Facebook. Ho pots fer, per exemple, utilitzant Shopify, sincronitzant el teu catàleg de productes amb Facebook. Per tant, ja no hauràs d’entrar els productes de manera manual.

Presenta els teus productes!

Ara ja ha arribat el moment. Un cop tens connectada la botiga Shopify amb la teva Fan Page de Facebook, clica la icona que trobes al costat de “Canal de vendes” a Shopify.

A partir d’aquest moment, cada vegada que un usuari toqui la foto, podrà veure els preus dels productes presentats i tocar les etiquetes per visitar les pàgines dels productes.

A la botiga d’Instagram l’usuari podrà veure la següent informació de cada producte: nom, imatges, descripció, preu, enllaç al lloc web i productes relacionats.  

Darreres coses a tenir en compte

Per començar, pensa que Instagram posa una sèrie de condicionants que cal complir. Quins són? Per començar, a la botiga d’Instagram només es poden vendre productes físics. Un altre dels requisits és que la teva empresa ha de complir les polítiques comercials d’Instagram. Un tercer requisit és que la teva empresa ha de tenir la seva seu social en un país amb accés a aquesta funció.

Si vols obrir una botiga a Instagram i encara tens algun dubte, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem!

Posts relacionats:

ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn