Return to site

Què és el Marketing Digital o Marketing Online?

· Marketing Digital,Marketing Online,AYONOW,empresa

El marketing digital et permet promocionar el teu producte dins un entorn digital, és a dir, a través d’Internet. Tant el marketing digital com el marketing online treballen per traspassar a l’entorn digital l’estratègia de marketing tradicional pactada per l’empresa.

Com pots integrar el marketing digital a la teva empresa?

Si vols implementar una estratègia de marketing digital a la teva empresa, has de tenir en compte quatre punts clau. A més, si vols incorporar aquesta àrea de promoció a la teva empresa, et recomanem que contactis amb un equip expert per tal que t’ajudi i t'acompanyi durant tota la campanya.

De totes maneres, aquestes són les claus a considerar per portar a terme una acció de marketing digital:

  • Usabilitat: El lloc digital destinat per la promoció, ja sigui una web o una landing page, ha de ser del tot eficient. El seu ús ha de ser intuïtiu, fàcil. També ha de facilitar la conversió o el procés de compra.

Pots saber si la teva pàgina està optimitzada veient l’analítica de consum. Si veus que hi ha moltes visites que marxen sense consultar cap apartat o si es queden a mitges, això vol dir que s’ha de millorar.

  • Utilitza un disseny atractiu. Tots sabem que sovint comprem per la vista, aprofita’t d’això! Som éssers totalment visuals: per tant, hauràs de disposar de gràfiques i dissenys atractius que facilitin el procés de compra. Utilitza tons clars, atractius, senzills i no abusis de les extravagàncies. Recorda que has d’enamorar per la vista.

El marketing digital és el sistema que et permetrà vendre en línia els teus productes o serveis.

  • Facilita la feina als motors de cerca. Si treballem el marketing digital hem de tenir en compte el funcionament i l’anàlisi dels motors de cerca. Aquestes eines són les que s’encarreguen d’ordenar la informació que hi ha a Internet. Són els encarregats d’indexar i classificar el contingut per ordre d’importància segons com estigui treballat. Així doncs, et recomanem que confiïs en la creació de continguts digitals optimitzats i de qualitat. D’aquesta manera, treballaràs de forma correcta el SEO. I, si tens pressupost, també et recomanem que portis a terme una campanya de publicitat digital a través d’adwords per potenciar el posicionament a través del SEM.
  • Accions i canals de promoció. L’entorn del maketing digital et proporciona diverses eines que t’ajudaran a millorar la teva visibilitat. Aquestes eines són les xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube o LinkedIn. Treballa-les des del seu contingut o a través de campanyes de Social Ads.

També, integra i confia en una bona estratègia de email marketing.

Ja has vist que el marketing digital es basa en la concepció i la bona integració de l’experiència de l’usuari dins l’entorn online. Si la teva empresa domina els quatre aspectes esmentats anteriorment, llavors arriba l’hora de preparar un pla de marketing digital.

Per a fer-ho, et recomanem que disposis d’un professional que sàpiga integrar tots aquests aspectes i que prepari un pla tenint en compte l’entorn, el públic, la finalitat i els objectius que vols aconseguir.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly