Return to site

AYONOW, la nova empresa de Marketing Digital a Olot

Estrenem Oficina, Pàgina web i Blog

· Marketing,ayonow,oficina

AYONOW Marketing estrena oficina a la Garrotxa.

Dilluns dia 3 de juliol del 2017, vàrem celebrar la inauguració de la nostra oficina al carrer Montsalvatge 18 d'Olot, al costat de l'Autoescola Garrotxa.
Vàrem comptar amb uns 50 assistents entre familiars, amics i clients.
Des d'aquí volem donar les gràcies a totes les persones que hi vau ser presents i esperem que gaudíssiu d'una vetllada fantàstica, el suport de tots vosaltres ha sigut indispensable per emprendre aquest projecte.

Hem muntat l'oficina seguint la nostra filosofia de treball col·laboratiu. Tot i tenir serveis molt diversos, tots i cada un dels departaments de l'empresa treballem units per tal d'anar a un objectiu comú. A AYONOW les Xarxes Socials van de la mà del Disseny Gràfic i les Pàgines Web sempre són supervisades pels assessors de Marketing Digital.

Marc Sanchis: "No es pot començar a treballar, sense un bon cafè a la mà".

Nova pàgina web i blog

Estrenem la pàgina web amb continguts orientats a tots els públics, tant per la gent que té coneixement de Marketing Digital, com la que no. A la nostra secció de FAQ trobaràs algunes respostes que seran una petita ajuda a l'hora de solucionar els dubtes que tinguis referents a què necessita la teva empresa. Les hem elaborat per tal d'ajudar a molta gent que no té clares les principals funcions del Marketing Digital, però també per aportar solucions a la gent que sí que les coneix.

A la pàgina d'inici trobareu la secció de presentació de la nostra empresa i més avall les últimes notícies relacionades amb el blog que esteu llegint ara. Aquest blog serà actualitzat periòdicament amb contingut relacionat amb AYONOW i el món del marketing, així com nous objectius assolits dels nostres clients, els quals en podeu veure alguns a la pàgina que hem destinat per ells.

A la secció d'equip podeu trobar els encarregats de cada departament, on aprofitem per presentar-los aquí:

Assessorament de Marketing Digital: Aleix Lagares

Disseny Gràfic i Creativitat: Marc Sanchis

Xarxes Socials i Atenció al Client: Paola Moragas

Desenvolupador i Dissenyador Web: Xavier Bayle

Consultor tecnòlogic i Tècnic de Xarxes: Lluc Bartrina

Promoció Inauguració

Volem obsequiar a totes les persones que han llegit aquesta notícia i deixar que gaudeixin de 2 hores d'assessorament de Marketing Digital totalment gratuït amb només 2 passos:

  1. Entra a www.ayonow.com/promo
  2. Utilitza el codi promocional: promonoticia

Contactarem amb vosaltres al més aviat possible, moltes gràcies.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly