Return to site

4 eines SEO per millorar el posicionament a Google

· SEO,AYONOW,Marketing Digital

Millorar el posicionament de la teva pàgina web és una tasca constant. Tenir un bon posicionament és, en gran part, tasca dels responsables del teu departament de marketing. Aquest equip ha d’estar al dia de les novetats i les actualitzacions que Google fa al seu cercador. Dia rere dia apareixen canvis que poden perjudicar el teu posicionament i això s’ha de treballar.

Per poder estar al dia d’aquests canvis, et recomanem que disposis d’un equip professional per millorar el teu posicionament. En segon lloc, cal que tinguis present algunes de les eines que t’explicaren en aquest article.

Eines per a millorar el posicionament

Per començar, t'hem de dir que existeixen centenars de serveis i aplicacions dedicades a millorar el SEO. Aquestes eines et permetran fer una anàlisi de l’estat del teu lloc web. Alhora, et mostraran tot allò que es pot millorar.

Algunes d’aquestes eines són de pagament però moltes d’altres són gratuïtes. A continuació et recomanem 4 eines que pots utilitzar per millorar el SEO i buscar paraules clau.

Mangools SEO Suite

Aquesta és una de les eines més completes que hi ha per millorar el posicionament. Consta de quatre aplicacions que, integrades entre sí, et permeten gestionar les paraules clau més rentables i analitzar les teves keywords i les de la competència. També et permet monitoritzar les posicions de les teves keywords i dels enllaços.

SEO Power Suite

Aquesta també és una eina que integra quatre funcionalitats. T’ofereix la possibilitat d’analitzar els enllaços i monitoritzar la posició dels teus resultats de cerca. A més, t’ajuda a trobar les paraules clau que siguin més adients per a tu.

SEO Power Suite també analitza la teva pàgina web. Alhora, t’ajuda a optimitzar els aspectes de SEO On Page. I, per últim, també et gestiona i t’organitza campanyes.

Per millorar el posicionament pots utilitzar eines digitals que et faran un anàlisi de l’estat de la teva pàgina web

Keyword Tool

Aquesta eina és un planificador de paraules clau. Té com a finalitat descobrir-te noves paraules clau a partir de recomanacions.

Amb la versió gratuïta pots generar una llista de paraules clau que pots utilitzar, però la versió de pagament t’oferirà servei d’analítica i molt més.

SEMRush

Podríem dir que SEMRush és l’eina espia. La seva funció es centra en analitzar l’estratègia SEM de la competència. Recordem que el SEM és el posicionament basat en estratègies de pagament.

Aquesta eina et serà molt útil si vols portar a terme una campanya d’Adwords.

Aquesta eina també et pot ser útil per la investigació de paraules clau, ja que et diu quines són les que utilitza la competència.

L’únic inconvenient que té és que el seu cost és una mica elevat.

També, recorda que pots millorar el posicionament amb una bona gestió de continguts. Oferir informació de qualitat, optimitzada i ben estructurada t’ajudarà a guanyar posicions als cercadors. Al cap i a la fi, tingues en compte que el posicionament és l’encarregat de fer visible el teu portal i això necessita cura.

Per últim, si necessites un equip professional que faci un estudi sobre el teu negoci i quines possibilitats té, estarem encantats d'ajudar-te.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly