fbpx

Beneficis de crear un perfil Google My Business per a la teva empresa

Google MyBusiness

Si et dediques a gestionar la teva pròpia empresa, sabràs que la presència online és totalment imprescindible si vols arribar als teus potencials clients. És aquí on crear un perfil Google My Business pot ser molt útil. Es tracta d’una eina que t’ajuda a millorar la teva presència al buscador. D’aquesta manera el teu negoci serà molt més accessible als usuaris.

Un millor posicionament web

El primer avantatge que hem de mencionar és que a través de Google My Business pots aconseguir un millor posicionament a Google. També podràs escollir quina informació ofereixes. Aparèixer als primers resultats quan els teus clients potencials facin una recerca marca la diferència a l’hora de convertir-los en consumidors.

Google Maps, una manera d’arribar als usuaris

Per altra banda, gràcies a la geolocalització, apareixeràs a Google Maps. Aquest és un dels punts que més poden ajudar a atraure nova gent al teu negoci. Els usuaris, quan busquen qualsevol tipus de servei, acostumen a fer una recerca a Google per veure qui el pot proporcionar. Un criteri per decidir-se és moltes vegades la proximitat a casa o a la feina. Així doncs, aparèixer als mapes de Google és una molt bona manera de convertir aquestes persones en clients.

A tot això hem d’afegir que podran veure a més a més dades de contacte, quins serveis ofereixes i fins i tot pots incloure un tour virtual. Això últim és opcional, però al cap i a la fi contribueix a donar una sensació de transparència. És, en definitiva, una manera de crear confiança en el públic al qual vols arribar.

Gestió de les opinions

Un altre punt que hem de tractar quan parlem de Google My Business és el de les opinions dels clients. Aquests poden deixar comentaris descrivint el que opinen sobre la seva experiència al teu negoci. Evidentment, t’interessa que siguin positius, però tot i així no hauries d’esborrar mai les ressenyes negatives. Només aconseguiries destruir aquesta imatge transparent i perdre la confiança dels usuaris.

El que sí que pots fer és aprofitar aquesta eina per contestar els comentaris i crear una relació directa amb els clients. A més, sempre hem de tenir en compte que de les crítiques es pot aprendre. Per això, els comentaris que pots gestionar a través de Google My Business et permeten fer una anàlisis. De fet, representen una forma de comprendre millor els punts forts i febles del teu negoci.

Anàlisi de les estadístiques

Al teu perfil de Google My Business disposaràs també d’estadístiques amb diverses xifres representatives de l’activitat dels usuaris a la teva pàgina. Així podràs saber si el creixement és positiu, si té suficient interacció i altres dades que poden interessar-te.

Aquests són alguns dels principals avantatges de crear un perfil Google My Business, però no són els únics. Hem de destacar també que es tracta d’una eina integrada i senzilla. Això implica que podràs gestionar des d’aquí també el teu perfil de Youtube, Google +, Google Analytics i altres prestacions de Google.

Com a punt final, ressaltarem també que tot això pots fer-ho des del teu dispositiu mòbil. Una manera còmoda, ràpida i eficient de controlar la presència de la teva empresa a Google.

Write a comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada