fbpx

Avantatges de generar blogs per a la teva plataforma web

blogs

Cada dia que passa és més important per a tota empresa desenvolupar una forta presència a internet. D’aquesta manera, pots interactuar i comunicar-te amb els teus clients. Crear un blog i generar de manera regular continguts de qualitat que aportin valor a la teva empresa és una de les formes més efectives de generar consciència de marca. Generar i mantenir un bloc és una forma econòmica perquè la teva empresa aconsegueixi dirigir el teu possible client cap a la teva web i et conegui, a tu i al teu producte. En el post d’avui, et parlem dels avantatges que un gest tan senzill com tenir un blog aportarà a la teva marca.

1. Optimitza els motors de cerca

Ja saps que tots els motors de cerca, el més important de tots és per suposat Google, posicionen tots els continguts que coexisteixen a Internet. Però no només Google posiciona, no! Posiciona Google però també ho fan Yahoo, Bing i d’altres.

Abans, els motors de cerca es limitaven a indexar a partir del recompte de les paraules clau rellevants. Aquestes paraules clau s’extreien de les cerques realitzades pels propis consumidors quan buscaven en aquests cercadors.

Per sort, els algoritmes són intel·ligents i han variat els criteris de posicionament. En l’actualitat, els motors de cerca més important valoren, a banda de l’ús de paraules clau, que els blogs s’actualitzin sovint, oferint contingut nou i rellevant. També valoren que aquest contingut estigui ben escrit, en textos ben escrits i ben organitzats, sense faltes d’ortografia i amb una estructura lògica.

2. Passa a ser líder

No hi fa res que la teva empresa sigui petita! Si generes un blog i els mantens actualitzat, per exemple, un cop per setmana, generaràs confiança en futurs clients. Alhora, si comparteixes contingut de valor i d’interès, et convertiràs en una veu autoritzada en el teu sector. Passat un temps, si de manera regular vas compartint coneixements i informació d’interès, rebràs més consultes i, a la llarga, vendes.

3. Relaciona’t amb els clients

Interactuar amb el teu client és molt important per a la teva marca. Ho és en persona, però ho és encara més pel que fa al màrqueting i a la fama de la teva marca a Internet.

Gestionar un blog t’ofereix la magnífica oportunitat de connectar amb els teus clients actuals. També et permet establir una relació amb futurs clients, amb que transformaràs en clients quan, a través del teu blog, vegin que saps de què parles.

Després de publicar un post al teu blog, deixa la secció de comentaris activa. Podràs respondre comentaris i dubtes que sorgeixin als lectors dels teus posts. Això és molt important, ja que generaràs confiança en les persones que consultin els teus articles.

4. Arriba a més gent

Al peu de cada post al teu blog, posaràs a disposició de qui l’hagi llegit els links de les xarxes socials. D’aquesta manera, podrà compartir entre els seus contactes el nostre post. Així, d’una forma ben senzilla, el teu contingut arribarà encara a més gent.

Crear contingut atractiu, d’interès i de qualitat no és una tasca senzilla. Si no t’hi veus en cor, contacta amb nosaltres! El nostre equip d’escriptors professionals donaran la forma ideal als teus coneixements.