are you online now?

Carregant...

Asana, organització de tasques i projectes

asana

En el post d’avui us presentem una altra eina per a l’organització de tasques i projectes: Asana. Estem en temps complicats pel coronavirus, i hem d’aprendre a treballar d’una manera diferent. El teletreball s’imposa en el nostre dia a dia i, per això, cal que ens anem informant sobre la gran varietat d’eines a la nostra disposició. Seguint aquesta línia que ja hem encetat amb altres posts, avui et parlem d’una altra eina de teletreball que ens sembla molt útil i pràctica. Ens hi acompanyes?

Posa Asana a la teva vida

Però, què és Asana? És una de les plataformes de gestió de projectes més importants.

La principal avantatge d’Asana, i que la diferencia en molt d’altres eines de gestió, és la seva senzillesa. El seu objectiu principal ha estat que fos una eina útil que facilités la feina en equip. Per això, i sense perdre aquesta intenció de vista, els seus creadors han estat fidels a les seves intuïcions.

Com fa Asana que la feina en equip sigui més fácil? Doncs creant equips diferents. Els projectes es troben en equips i les diferents tasques es reparteixen en diferents projectes. Es poden crear seccions variades i crear, fins i tot, estats personalitzats. D’aquesta manera, les tasques es marquen com a “pendents de revisió” i, després d’incloure els comentaris de companys, passar la tasca en concret a “tasques finalitzades”. Un aspecte que et pot atreure especialment d’Asana és el fet que pots afegir-hi un termini de finalització.

Versions diferents d’Asana

D’aquesta eina d’organització de tasques i projectes hi ha dues versions: la gratuïta i la de pagament. La versió gratuïta et permetrà portar a terme gestions bàsiques en les que poden treballar fins a 15 persones del teu equip. Creiem que, per ser una versió de no pagament, és una opció molt interessant a tenir en compte, sobretot en el cas que el teu equip humà sigui reduït. La versió de pagament et permet elaborar informes i plafons il·limitats. Aquesta versió és interessant si el teu equip el formen més de 15 persones, això per començar, i si gestioneu multitud de projectes alhora.

Per què ens agrada Asana?

La presentació de les llistes de tasques és molt intuïtiva i fàcil d’utilitzar. T’agradarà tan bon punt hi entris i l’aprendràs a gestionar en un instant, ja que han creat una eina amb la que treballar, teletreballar en aquest cas, és molt agradable. A més, marcar determinades tasques com a prioritàries és molt senzill i visual. Per tant, podràs gestionar de manera molt eficient tots els teus projectes, i tenir-los sempre sota control. Asana, com a eina per organitzar les nostres tasques i projectes, ens agrada perquè, amb un simple cop d’ull, ens permet estar assabentats de tot, fins al darrer detall. Utilitzant-la, veuràs que no se t’escapa cap detall de cap projecte que estiguis gestionant.

Si necessites més informació sobre aquesta eina de teletreball o vols que t’assessorem sobre quines eines s’escauen millor al teu tipus de negoci, no dubtis a consultar-nos.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn