fbpx

Espia modo on | Accedeix a perfils de LinkedIn sense revelar la teva identitat

Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad

LinkedIn és una xarxa social de negocis, i el lloc ideal si busques un nou treball o tens curiositat per saber què va passar amb algun antic company de treball. Si algú mira el teu perfil, generalment és perquè està interessats en tu a nivell professional, pel que vols saber-ho, oi? Però la manera ocult de LinkedIn ho impedeix.

Però de cop en tant, però, descobriràs en entrar al teu perfil que la persona que l’ha visitat ha amagat la seva identitat. Així que saps que algú està mirant, però no qui. Accedir a perfils de LinkedIn sense revelar la teva identitat, és una opció més que ens permet aquesta xarxa de contactes.

A hores d’ara, tots sabem que en una suposada llista dels temes més opacs del món, la privacitat de les xarxes socials es trobaria en les primeres posicions. En resum, no molt transparent … i francament confús.

Com navegar de manera privada a LinkedIn

Encara els aspectes negatius que pot tenir aquesta opció de privacitat de LinkedIn, pot fins i tot arribar a ser atractiu per a alguns.

Els passos a seguir parell activar el mode ocult de LinkedIn, són els

  • següents:-vosa LinkedIn en un navegador d’escriptori.
  • Toca el triangle cap avall sota de la pestanya “Jo” a la barra superior.
  • Selecciona “Ajustos i privacitat”.
  • Selecciona la pestanya “Privadesa”
  • Desplaça’t fins a la secció “Com veuen els altres la teva activitat a LinkedIn”.
  • Fes clic a “Canviar” al costat de “Opcions de visualització de perfil”.
  • Marca la casella per “Mode privat” o “Característiques de perfil privat” La manera privat tornarà completament anònima l’activitat de LinkedIn, mentre que les característiques del perfil privat només revelaran la companyia per a la qual treballes.
Vista en mode ocult de LinkedIn

Si configures un perfil com “totalment anònim”, això vol dir que ningú podrà veure si veus el perfil d’altres.

A més, cal tenir en compte que hi ha una configuració intermèdia per quan vols que aquesta persona conegui a algú de la seva empresa que va verificar el seu perfil, però no el seu nom i títol.

Un altre dels aspectes a tenir en compte en triar el “mode ocult” de LinkedIn; si tries una de les dues rutes anònimes, no podràs veure les “Estadístiques de perfil” :el terme de LinkedIn per veure qui ha vist el teu perfil -a menys que optis per pagar LinkedIn Premium-.

Aquesta funció també funciona en l’aplicació mòbil de LinkedIn. Per veure-ho, segueix els següents passos:

  • Toca l’opció “Jo” a la part superior esquerra de la pantalla d’inici de l’aplicació. Veuràs alguns accessos directes a grups i “Veure perfil”, selecciona aquesta opció.
  • A la part superior dreta apareix la icona d’eines, seleccioneu aquesta opció.
  • Després tria “Qui ha vist el seu perfil a LinkedIn”.

Una última recomanació, les xarxes socials tendeixen a canviar les seves característiques de privacitat de manera regular, així que estigues al corrent de com mires als altres, i revisa la configuració amb regularitat perquè pot canviar i deixar de tenir manera on l’accés a perfils de LinkedIn sense revelar la teva identitat.