fbpx

8 motius per incorporar xarxes socials a la meva empresa

Social Media

Les xarxes socials són una de les eines del marketing digital més efectives del moment.

En primer lloc, sabem que  totes les empreses integren un pla d’acció a aquest canal digital dins el seu pla de marketing anual. Consideren que aquest és un dels espais comunicatius més importants del seu negoci. Tan és així que, fins i tot, un tant per cent de les vendes de qualsevol empresa ja provenen d’aquest suport.

Les xarxes socials a l’empresa

Com a prova de la seva eficàcia, estudis recents conclouen que un 94% de les empreses han donat d’alta el seu perfil a les diferents xarxes socials. Però, com es gestionen els seus comunicats? Ho fan de la manera més eficient?

Per tant, són moltes les empreses del nostre país que no disposen de temps o de recursos per mantenir una bona comunicació a través de les xarxes socials. Per això, et recomanem que preparis una bona estratègia digital per tal de beneficiar-te dels seus avantatges.

Beneficis de la correcta utilització de les xarxes socials
Augmenta la notorietat de la teva marca

Les xarxes socials són un canal de comunicació molt poderós. Són una plaça pública on els usuaris i les marques conviuen i es relacionen entre ells. Per aquest motiu, has de treballar bé quin contingut hi publiques per tal que resulti atractiu per quants més usuaris, millor.

Personalitza la teva marca

Amb una presència digital activa, podràs personalitzar i apropar la teva marca al teu públic. Explicar els teus beneficis i confessar alguna anècdota o algun cas personal t’ajudarà a esdevenir referent.

Amplia els missatges de captació

Les xarxes socials et permeten impactar a l’usuari de múltiples maneres. Tria quin és el benefici bàsic a comunicar i difon-lo d’una manera creativa. Ho pots fer utilitzant la imatge, el vídeo, a través de preguntes o incentivant la participació.

Millora l’experiència del client

Les xarxes socials són una porta oberta al diàleg. Si pots establir una actitud oberta i dialogant amb la teva comunitat, aconseguiràs la seva implicació en futures accions.

Facilita l’obtenció de dades

Et permetran monitoritzar l’obtenció de dades per nodrir la teva base de dades.

Fomenta la fidelització del client

Alguns experts en marketing digital asseguren que, si un usuari et segueix i consumeix el teu contingut a les xarxes, aquest és un usuari fidelitzat. Les xarxes socials et permeten estar en contacte directe amb la teva comunitat: aprofita aquest privilegi per fidelitzar-los.

Aconsegueix més tràfic al teu portal web

A través d’una estratègia de marketing de continguts aconseguiràs que el teu públic visiti la teva web.

Millora el teu posicionament als buscadors

Una correcta utilització dels espais socials et permet guanyar posicions dins els buscadors.

Utilitzar de forma correcta les xarxes socials et pot ser útil per difondre la marca. A més d’augmentar les teves vendes, aconseguiràs una comunitat de seguidors que recomanarà els teus productes o serveis.

En definitiva, ja veus que una bona utilització de les xarxes socials t’aporten molt beneficis i, fins i tot, si els resultats són bons,  a la llarga poden suposar l’estalvi en partides promocionals en altres suports.

Si vols que t’ajudem a iniciar el teu pla de marketing online a través de les xarxes socials, contacta’ns i et farem una proposta sense cap compromís.

Write a comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada