fbpx

7 beneficis de fer una newsletter per a la teva empresa

newsletter

Fer una newsletter i obtenir els resultats esperats és una tasca entretinguda i divertida de fer.

Aquesta eina de màrqueting compleix una gran funció dins les estratègies de comunicació d’una empresa. I cada cop són més les empreses que l’utilitzen correctament i amb bones finalitzats.

Què és una newsletter?

Una newsletter o un butlletí electrònic és una publicació digital que s’envia i es distribueix a través del correu electrònic. El contingut de la newsletter pot ser variat i incloure-hi informació, novetats, descomptes… Qualsevol tipus d’informació que sigui d’interès pels subscriptors.

Amb les darreres millores tecnològiques ara qualsevol empresa pot enviar newsletter de manera segmentada. Això vol dir que ara les empreses poden preparar contingut divers i enviar-lo a la llista de distribució que ells creguin convenient, de manera segmentada. Una empresa que avui dia no comuniqui és una empresa inexistent i les newsletters són l’eina ideal per impactar el teu públic.

Tenir una bona estratègia de comunicació t’ajudarà a posicionar-te i fer-te un lloc dins el teu sector. Les eines socials que tenim a la nostra disposició com els blogs o les xarxes socials són una manera molt pròxima, ràpida i econòmica de comunicar informació però si el que volem és vendre i apropar els nostres productes, el butlletí electrònic és el nostre aliat.

A continuació veurem 7 dels beneficis principals de fer una newsletter per a la teva empresa i tot el que et pot aportar.

Els beneficis de fer una newsletter
  • Contacte directe amb el teu públic. Enviar i fer una newsletter és sinònim de mantenir un contacte directe amb el teu públic. És possible que els teus subscriptors siguin impactats per les notificacions que s’emeten des d’altres perfils socials però d’aquesta manera estem segurs que el retorn és més elevat. L’email màrqueting és el canal que t’assegura que el teu missatge arriba directament a la mà del destinatari.
  • Pots personalitzar el missatge. Amb l’email tens la possibilitat de personalitzar el missatge i preparar textos diferents segons l’edat, l’estil de vida, l’àrea geogràfica… O tantes versions com tinguis segmentada la llista de distribució. A més, pots personalitzar les capçaleres per adreçar-te a una persona amb el seu nom i cognom. Aquesta estratègia t’ajudarà a fidelitzar el client.
  • Reducció de costos. Fer una newsletter és una acció de baix cost. Amb un redactor i un gestor de correu pots llençar mil i una campanyes diferents.
  • Millores el teu posicionament SEO. Enviar newsletters ajuda a millorar el posicionament SEO. Pots indexar enllaços directes a la teva pàgina web i augmentar el tràfic de visites.
  • Confiança. El contingut explicat a una newsletter proporciona informació privilegiada, de primera mà. Informar genera confiança i amb aquesta eina podem guanyar-la.
  • Fidelitzacó. Segurament és la millor eina per fidelitzar els clients, ja que són ells els que es subscriuen per rebre més informació.
  • Et proporciona dades fiables per mesurar l’impacte. El gestor de correu és l’encarregat de proporcionar-te les dades analítiques del missatge enviat. T’ajuda a mesurar quantitativament el resultat de la campanya.

Fer una newsletter pot aportar més beneficis dels que creus, t’ajudem a aconseguir-ho?

Write a comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada