fbpx

6 tips sobre Reels d’Instagram

reels

En el moment en que et posis a llegir aquest nou post del nostre blog ja sabràs, per suposat, què són els Reels d’Instagram. Ja saps que és la darrera innovació d’Instagram, i tant! Però, què implica per a la teva marca i per a la teva empresa publicar Reels al teu timeline d’Instagram? En definitiva, i en llenguatge purament marquetinià, podríem definir Reels com una nova manera d’interactuar i connectar amb els teus seguidors. D’aquesta manera, creixeràs com a marca i destacaràs entre la resta. En aquest post, et donem 6 tips per utilitzar-los de manera magistral! Para atenció que això comença!

Reels diferents que connectin amb el teu target

Crea un Reel amb llum de qualitat i, si pots, amb llum natural. Passa amb les fotos i, evidentment també passa amb els Reels. Per què? Doncs perquè, al cap i a la fi, un Reel és un vídeo. Per tant, has de tenir ben clar que la il·luminació és un factor clau i determinant. Una llum de qualitat convida a l’espectador a consumir el teu Reel i, al final, enamorar-se del teu producte o servei.

Si jugues amb la velocitat de gravació pots fer veritables meravelles. Pot passar que et costi aprendre a dominar aquesta tècnica però, un cop la controlis, els teus Reels destacaran sobre la resta! No oblidis alentir l’àudio mentre graves! D’aquesta forma, aconseguiràs de manera ben fàcil ajustar els ritmes i crearàs efectes de càmera lenta que poden ser molt graciosos. No oblidis que rere cada dispositiu hi ha una persona real, amb sentiments i emocions. Connectar-hi i fidelitzar-lo com a consumidor pot ser tan senzill com provocar-li una rialla o un somriure.

Deixa anar la teva creativitat amb els filtres! No és només que tinguis a la teva disposició un gran ventall de filtres per triar. No! És que si et deixes anar i crees un filtre propi, aquest quedarà a disposició de qualsevol usuari que el vulgui fer servir! Igual que comentàvem anteriorment, qualsevol detall que et faci diferent és una oportunitat per connectar amb la persona rere el dispositiu.

Una altra de les característiques de Reels és que, com pots fer amb les Stories, pots accedir a una gran varietat d’adhesius, alguns tipus emojis i d’altres animats, els anomenats gifs, amb els que decorar aquests vídeos.

Una manera molt senzilla de fer que els teus Reels destaquin sobre els de la competència és crear un vídeo dinàmic. Fer-ho et resultarà la mar de fàcil, ja que enlloc de crear un vídeo d’una sola presa, només hauràs d’unir vàries preses una rere l’altra, tot creant aquest Reel dinàmic.

El darrer tip que t’oferim és el lògic de tota llista. Per suposat, cal que estiguis al dia de tota tendència que sorgeixi pel que fa als Reels. Una bona manera d’estar al dia de totes les novetats és seguir els influencers i experts en màrqueting, ja que són col·lectius que es mantenen sempre informats.

Si vols fer una passa endavant i començar a crear Reels per a la teva marca, no t’ho pensis ni un segon. Però també pot passar que encara et quedi algun dubte de si et convé crear-los per a la teva empresa. No pateixis! Contacta amb nosaltres i junts esbrinarem si a la teva marca li convé crear-ne, i com han de ser.