are you online now?

Carregant...

6 tips sobre Reels d’Instagram

reels

En el moment en que et posis a llegir aquest nou post del nostre blog ja sabràs, per suposat, què són els Reels d’Instagram. Ja saps que és la darrera innovació d’Instagram, i tant! Però, què implica per a la teva marca i per a la teva empresa publicar Reels al teu timeline d’Instagram? En definitiva, i en llenguatge purament marquetinià, podríem definir Reels com una nova manera d’interactuar i connectar amb els teus seguidors. D’aquesta manera, creixeràs com a marca i destacaràs entre la resta. En aquest post, et donem 6 tips per utilitzar-los de manera magistral! Para atenció que això comença!

Reels diferents que connectin amb el teu target

Crea un Reel amb llum de qualitat i, si pots, amb llum natural. Passa amb les fotos i, evidentment també passa amb els Reels. Per què? Doncs perquè, al cap i a la fi, un Reel és un vídeo. Per tant, has de tenir ben clar que la il·luminació és un factor clau i determinant. Una llum de qualitat convida a l’espectador a consumir el teu Reel i, al final, enamorar-se del teu producte o servei.

Si jugues amb la velocitat de gravació pots fer veritables meravelles. Pot passar que et costi aprendre a dominar aquesta tècnica però, un cop la controlis, els teus Reels destacaran sobre la resta! No oblidis alentir l’àudio mentre graves! D’aquesta forma, aconseguiràs de manera ben fàcil ajustar els ritmes i crearàs efectes de càmera lenta que poden ser molt graciosos. No oblidis que rere cada dispositiu hi ha una persona real, amb sentiments i emocions. Connectar-hi i fidelitzar-lo com a consumidor pot ser tan senzill com provocar-li una rialla o un somriure.

Deixa anar la teva creativitat amb els filtres! No és només que tinguis a la teva disposició un gran ventall de filtres per triar. No! És que si et deixes anar i crees un filtre propi, aquest quedarà a disposició de qualsevol usuari que el vulgui fer servir! Igual que comentàvem anteriorment, qualsevol detall que et faci diferent és una oportunitat per connectar amb la persona rere el dispositiu.

Una altra de les característiques de Reels és que, com pots fer amb les Stories, pots accedir a una gran varietat d’adhesius, alguns tipus emojis i d’altres animats, els anomenats gifs, amb els que decorar aquests vídeos.

Una manera molt senzilla de fer que els teus Reels destaquin sobre els de la competència és crear un vídeo dinàmic. Fer-ho et resultarà la mar de fàcil, ja que enlloc de crear un vídeo d’una sola presa, només hauràs d’unir vàries preses una rere l’altra, tot creant aquest Reel dinàmic.

El darrer tip que t’oferim és el lògic de tota llista. Per suposat, cal que estiguis al dia de tota tendència que sorgeixi pel que fa als Reels. Una bona manera d’estar al dia de totes les novetats és seguir els influencers i experts en màrqueting, ja que són col·lectius que es mantenen sempre informats.

Si vols fer una passa endavant i començar a crear Reels per a la teva marca, no t’ho pensis ni un segon. Però també pot passar que encara et quedi algun dubte de si et convé crear-los per a la teva empresa. No pateixis! Contacta amb nosaltres i junts esbrinarem si a la teva marca li convé crear-ne, i com han de ser.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn