are you online now?

Carregant...

6 consells per ser l’Everest en les gràfiques davant de la teva competència

6 consells

La competència entre les empreses i la lluita per la visibilitat és una constant en la història dels negocis. Avui la competència està marcada per unes regles del joc diferents. Aquí et proposem 6 consells per ser l’Everest en les gràfiques enfront de la teva competència.

A tota empresa li ha sorgit en algun moment la pregunta de com ser la millor davant la competència i situar-te en el pic més alt de les gràfiques de visibilitat envers els seus clients, així fomentarà les compres dels seus productes enfront dels de la competència i per descomptat augmentarà les vendes.

Sobretot en aquests temps en què la competència ve trepitjant fort sent cada vegada més gran i estant en una finestra com és internet, on el mateix ens troben a nosaltres que a ells. Cada empresa ha de tenir i ha de marcar la seva pròpia personalitat.

Hem de conèixer-nos a nosaltres mateixos però a més hem de conèixer els nostres competidors, i sabrem què és el que hem de destacar respecte als altres.

6 consells per ser l’Everest en les gràfiques enfront de la teva competència

A continuació anem a donar-te alguns consells perquè destaquis i siguis sempre el millor.

  • Estudia a la competència; mira al teu voltant i busca què competidors són millors i tenen més èxit. Si ells estan a l’Everest és per alguna cosa, mira que fan que tu no fas.
  • Millora el màrqueting; reuneix-te amb professionals del màrqueting que t’assessorin de quins són els teus punts forts i en quines has de centrar. No hi ha una estratègia de màrqueting específica per a cada negoci.
  • Ofereix productes que altres no ofereixen; la famosa frase d’busca la teva nínxol de mercat. Hi haurà casos en què no podràs competir amb aquelles empreses que són molt més potents que la teva i per tant no pots fer front a una despesa igual o superior que el de les altres, però el que sí pots és sempre millorar l’experiència de la teva client amb el teu producte.
  • Escolta què és el que vol el client; el secret per ser el millor és saber què vol el que em busca, i el que busca a la competència. I més encara conèixer què és el que no vol i si jo puc oferir-aquí tinc la clau per captar al client.
  • El teu competidor no és el teu enemic; no entris en guerres sense sentit, parla amb empreses similars a les teva, busca col·laboració aplica el mètode win to win amb ella. Perquè encara que puguem ser empreses similars cadascuna té el seu matís i segur que hi ha un punt d’inflexió on juntes som més forts.
  • Has de ser una empresa generosa; s’aplica al teu web elements que ajudin als clients. Tingues clar que no pel simple fet de visitar la teva web et van a comprar. Per això, fes que puguin trobar en la teva empresa als professionals que necessiten per resoldre els seus dubtes, així quan de veritat necessitin a un professional, tu ja hauràs guanyat la batalla de la confiança.

Amb aquests 6 consells ja podràs arribar a ser l’Everest de les Gràfiques de la teva competència, i és que el centrar-te en aquelles estratègies que siguin més útils per a la teva empresa faran que et situïs en un lloc destacat sens dubte. 

Estàs pensant en fer una estratègia de màrqueting digital per a diferenciar-te dels teus competidors? Contacta’ns sense compromís i t’assessorarem. El moment és ara.


Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn