fbpx

6 Beneficis d’aplicar el Màrqueting a la meva Empresa

Why

Últimament sentim parlar molt dels beneficis del màrqueting però, sabem realment què és i per a què serveix aquesta disciplina?

Es diu que el màrqueting és el procés de planificació i promoció d’un producte. És el procés que se segueix per crear, fixar el preu, la distribució, la promoció i el consum d’un producte.

Si tots aquests passos s’han preparat correctament, el consumidor adquirirà el nostre producte en lloc del d’una altra empresa. En definitiva, el màrqueting són tots aquells processos que fan atractiu el nostre producte.

Estratègies de Màrqueting a Internet

Amb l’aparició d’Internet les estratègies de màrqueting han canviat. Ara tenim molts més canals i més eines per potenciar la promoció i la compra del nostre producte o servei. Si abans gairebé tot es limitava als espais físics, ara tenim moltes més possibilitats per ampliar les nostres estratègies. De totes maneres, tot i disposar de més eines, els beneficis del màrqueting tradicional són molts, que encara es conserven i solen ser la base de qualsevol planificació.

D’aquesta manera, per saber com la teva empresa pot beneficiar-se de tots els avantatges que suposa integrar una bona estratègia de màrqueting, t’hem llistat dels 6 beneficis del màrqueting per al teu negoci.

6 Beneficis del màrqueting per al teu Negoci

1. Augmentar el nivell d’exposició

Si segueixes una estratègia de promoció, la teva marca serà més visible i més coneguda. A la llarga, aquest fet es pot traduir en nous clients i noves vendes.

2. Reduiràs el temps d’obtenció de resultats

Per exemple, amb una promoció sostinguda en el temps, podràs millorar i escurçar el termini d’obtenció de resultats. Utilitza recursos que et poden ajudar, com són: una pàgina web ben posicionada, la planificació de campanyes regulars, la redacció de contingut de qualitat o l’assessorament d’un equip professional.

3. Varietat de suports promocionals

Avui dia pots centrar la teva campanya en diversos mitjans, ja siguin tradicionals (com podria ser la premsa), o bé digitals. A través de diaris, revistes, anuncis o, fins i tot, a través del mòbil, pots donar a conèixer la teva marca.

4. Innovació

Un altre dels beneficis del màrqueting és que disposem de mil i una maneres per millorar qualsevol procés que faci referència amb el producte, el preu, la distribució i la seva promoció. Pensem: com i què podries aplicar per millorar el màrqueting de la teva empresa?

5. Tenir una estratègia de màrqueting et fa més competitiu

Professionalitzar i apropar la teva marca, el teu producte o servei et farà més proper.

6. Finalment, el punt més important. Centra la teva estratègia en el client

Conèixer com és qui et compra és essencial per obtenir els resultats que vols. Avui dia hi ha moltes eines que et permeten fer una radiografia de com és el teu client. Estudia’l i ofereix els productes o serveis tenint en compte les seves necessitats.

En definitiva, t’hem explicat de forma molt general només alguns dels beneficis del màrqueting per a la teva empresa. Si vols saber tot el que aquesta disciplina pot fer per tu, contacta amb nosaltres i t’ho explicarem!