are you online now?

Carregant...

6 Accions que han de fer les grans marques per publicitar-se a xarxes socials

xxss

La presència a les xarxes socials s’ha convertit en l’actualitat en pràcticament una obligació per a aquelles empreses que desitgen mantenir-se al mercat. A més de la senzillesa del seu ús, permeten arribar a un nombre elevat de consumidors, la seva fidelització i unes vendes més altes. Però, ¿com cal publicitar-se a les xarxes socials?

Sis estratègies per publicitar-se a xarxes socials

Tria les més afins al teu negoci

causa de la seva creixent popularitat, és freqüent voler publicitar-se en xarxes socials sense diferenciar entre elles. No obstant això, qui molt abraça, poc estreny. Cadascuna té unes característiques determinades i en funció de l’tipus d’empresa i del producte o servei que ofereixi, així com el perfil dels seus clients potencials, unes seran més indicades que unes altres.

No obstant això, Facebook és, a causa de el nombre d’usuaris registrats, una plataforma imprescindible sigui quina sigui la nostra activitat. Pel que fa a la resta, LinkedIn està orientada a negocis B2B, Instagram i Pinterest es recomanen per a productes molt visuals i Twitter com a mitjà de promoció dels nostres continguts.

Utilitza les eines d’anuncis

A més de publicitar-se a xarxes socials amb la creació d’un perfil, també és recomanable fer ús dels anuncis promocionals que hi ha disponibles. Facebook Ads permet promocionar pàgines o publicacions concretes recorrent a la segmentació. El país, el sexe, l’edat o els interessos són alguns dels filtres que podem incloure. El preu és a més molt baix,tot i que la publicitat a Instagram és encara més assequible. Twitter és una altra de les xarxes socials que també permet els anuncis.

Inclou hashtags per guanyar audiència

Si ja tenim clara la importància de publicitar-se a xarxes socials, hem de conèixer també com fer-ho de manera eficaç. Els hashtags són etiquetes que permeten que altres persones trobin aquestes publicacions fàcilment. És a dir, actuen com una mena de filtre.

Per incloure s’introdueix el símbol del coixinet i tot seguit la paraula o frase desitjada. Encara que hi ha moltes paraules clau de gran popularitat, és recomanable també buscar petits nínxols més específics que facilitin la visualització entre milions d’imatges i publicacions.

Crea contingut visual

Diuen que una imatge val més que mil paraules. I això és una cosa que cal repetir com un mantra al publicitar-se a les xarxes socials. Aquells continguts més originals i impactants seran els que aconsegueixin majors visualitzacions. I com ja hauríem de saber, a major nombre de visites, major probabilitat d’aconseguir nous clients.

Introdueix trucades d’acció

Al publicitar-se a xarxes socials és convenient també incloure les trucades a l’acció. I en què consisteixen? En paraules o frases senzilles que serveixen d’instruccions perquè les persones lectores facin el que se’ls diu. Les més comunes són les que animen a compartir, subscriure, entrar a un enllaç o realitzar una descàrrega.

Mantingues una freqüència i una periodicitat

De res serveix compartir una publicació i deixar que passin dues setmanes fins a la següent. Al publicitar-se a xarxes socials cal entendre que es tracta d’una estratègia de màrqueting. Per tant, requereix d’una planificació estudiada. La freqüència de les publicacions, la periodicitat i els dies i les hores a les que es compartiran han de quedar ben especificades. D’aquesta manera, crearem expectativa i una sensació de continuïtat i compromís.

Publicitar-se a xarxes socials és una tasca que requereix de temps i dedicació si realment desitgem que sigui una estratègia efectiva. En Ayonow som experts en màrqueting i branding; contacta amb nosaltres i t’assessorarem.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
SEO
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn