are you online now?

Carregant...

5 extensions SEO per a Google Chrome que et facilitaran la vida

SEO

Dedicar-se a el posicionament és un treball complex, ja que es necessites diversos recursos per a això. No obstant, Google és conscient d’això i ens ofereix eines que faciliten la tasca. T’expliquem quines són les extensions SEO per Chrome que faran que el teu treball sigui més senzill.

Les extensions SEO més destacades de Google Chrome

Google Chrome s’ha convertit en el navegador més utilitzat a tot el món. Entre d’altres motius, per l’àmplia quantitat d’eines que ofereix per treballar amb ell. Una d’elles són les extensions SEO, que faciliten el posicionament en els cercadors. A continuació, et deixem algunes de les més importants.

SEOquake

Una de les extensions SEO més populars és SEOquake, de manera que no pot faltar en el nostre Chrome. És molt completa i ens dóna l’oportunitat de realitzar auditories web. El seu funcionament consisteix a analitzar una pàgina web en general i informar dels possibles errors que hi hagi (Diagonisis), a més de poder comparar diferents URL.

Així mateix, permet obtenir un informe de dades sobre els enllaços interns, externs i les paraules clau. Per ser més concrets, ens ofereix dades d’Alexa, Yahoo Links, Whois, Page Rank de Google o enllaços nofollow, entre moltes altres opcions.

Woo Rank

Una altra de les extensions SEO més conegudes és Woo Rank, ja que és capaç de realitzar informes molt complets sobre qualsevol lloc web. Entre totes les seves funcionalitats, la que més destaca és la de l’anàlisi d’errors i de tots aquells aspectes que puguin millorar-se. A més, mostra una categoria sobre el nivell de dificultat dels problemes a arreglar i ofereix consells per resoldre’ls.

Open SEO Stats

Open SEO Stats és una de les extensions SEO més senzilles d’utilitzar, però resulta molt útil perquè ofereix dades molt bàsiques sobre el posicionament. El Page Rank, el rànquing d’Alex, la velocitat de càrrega, anàlisi de les metadescripcions i títols, pàgines indexades i un llarg etcètera d’informació útil per estudiar una pàgina web.

Web Developer

Una de les extensions SEO que utilitzen amb freqüència professionals i aficionats és Web Developer. Es tracta d’una barra d’eines molt senzilla que proporciona informació molt variada sobre una pàgina web. Des d’aquesta podem activar o desactivar funcions i destacar elements concrets, entre d’altres funcions. Totes elles enfocades a explorar cada pàgina en profunditat.

Similar web

Si volem fer una anàlisi ràpid de la nostra pàgina web o de la de la competència, amb Similar web podrem recopilar dades atenent a les fonts de trànsit. Aquestes estadístiques poden fer referència a la demografia de l’audiència, a quant gasten en publicitat els nostres competidors o a aquells països amb un nivell de trànsit més elevat. És una de les extensions SEO amb versió gratuïta i una altra Premium més completa.

I aquestes són algunes de les extensions SEO amb les que no podem deixar de treballar si ens dediquem al món del posicionament. Les opcions són molt més àmplies; es tracta simplement de descarregar-les en el nostre navegador i decantar-nos per aquelles que ens resultin més còmodes i completes per treballar.

A Ayonow estudiem cada cas de manera personalitzada. Som especialistes en el màrqueting, el branding i la comunicació, així que, si vols fer enlairar les vendes de la teva empresa, contacta amb nosaltres.

Posts relacionats:

instagram
ecommerce
talk
pinterest
ux
reels
in
reels
pande
expe
copy
dimensions
social ads
brand
followers
Social
influ
podcast
grow
tipo
lives
client
asana
stories
teletreball
brand
Facebook
CMS
conversacional
cookies
copy
anuncis
mkt
video
xxss
dron
mkt
likes
co-branding
videos
algoritme
winwin
6 consells
web
bounce rate
marketing
Rebranding
Google
co-branding
¿Te consideras creativ@? Vamos a ver qué tipo de creativo eres
SEO y altavoces inteligentes
¿Qué son las técnicas black hat y cuáles son las consecuencias?
¿Qué es el amor?
? Google te esta escuchando a través del teléfono móvil
Accede a perfiles de LinkedIn sin desvelar tu identidad
vídeo keywords para posicionarte en Google
¿Cómo podemos obtener backlinks en nuestra página web?
La nueva tendencia de marketing se llama Flywheel modelo
Lead Nurturing
Búsqueda de voz
Trade
buyer
Linkbuilding
cdmon
Empresa
Objetivos SMART
mkt 360
SEO APPS
Estrategias de marketing
ADS
Test A/B
Google MyBusiness
Campañas Navidad
Marketing Emocional
Microinfluencers
Buyer Persona
Marketing Directo
newsletter
Branded Content
search
creatividad
dominio
mkt digital
Social Media
Aida
SEM
magnet
Social Media
Social Media
marketing
Funnel de Ventas
SEO
email
web
Marketing Digital
Why

Compartir

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn